Pojďme je poslouchat spolu! Zprávy z tisku, novinky, události a vše podobné.

Březnový šok

Příspěvekod Apaji a Hugo z hor » úte 17. bře 2015 22:43:41

Doufejme, že se nic z toho nestane. Četli jsme to dnes ráno - venku svítilo sluníčko, voněla kávička, ptáci zpívali - prostě idylické jaro. Ale nám najednou zhořkla káva v ústech, nebe se zatáhlo, náš krásný domov, naše voňavá jarní zem smrděla sírou, byla spálená....Postel, na které spíme, plná lednice, kterou máme, hezký dům, ve kterém žijeme - o to najednou můžeme přijít. Jako lidé v Sýrii, na východní Ukrajině, která je "za humny"....Všude tam žili lidé, kteří měli domov, postel, jídlo, práci, normální život. Jako my. Už nebereme jako samozřejmost, že si večer dáme horkou sprchu, sytou večeři, lahvinku vínka a zalezeme do teplých peřin. A tak oprašujeme plány a varianty pro postapo svět a modlíme se, aby nevypukla válka, kterou evropský kontinent už zažil nesčetněkrát. Poslední odstavec článku o zatmění slunce ponecháváme na nátuře každého čtenáře, pro nás to byla jen doplňková úvaha, která nám přišla zajímavá, ale nepřikládáme ji větší význam.

http://aeronet.cz/news/breznove-zatmeni ... ova-pohot/
Apaji a Hugo z hor
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 73
Registrován: ned 05. úno 2012 16:40:35

Re: Březnový šok

Příspěvekod Eruve0 » stř 18. bře 2015 12:05:39

No pokud by to vše byla pravda, tak se by se někteří z nás nejspíš dočkali toho na co se snaží připravit. Jisté jsou však dvě věci.
1) brzy se to dozvíme
2) dlouhou dobu sem měl nutkání jít,koupit a doplnit zásoby, dneska to udělám :-)
Nejsou lidi, kteří nemají rádi zbraně, ale jen takoví, kteří ještě nebyli přepadeni a nepotřebovali ji použít.Radši zbraň mít a nepotřebovat ji,než nemít a potřebovat ji.
Eruve0
 
Příspěvky: 57
Registrován: stř 05. zář 2012 10:54:15
Bydliště: České Budějovice/Třeboň

Fórum Statistiky

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

Možnosti

Zpět na Rolničky Apokalypsy