O všem, co vás napadne!

Celá pravda o čárkovém kódu!

Příspěvekod Vladius » ned 23. čer 2013 10:08:33

Celá pravda o čárkovém kódu…..

Před mnoha lety, kdy ještě nebyl čárkový kód zaveden oficiálně, jsme dělali ve Švýcarsku testy s čárkovým kódem. Málokdo ví o téhle dokonalé anténě zakódované pomocí trojčíslí 666. Opět se mohou posměváčci zúčastnit kampaně proti mému článku. Budou ukazovat opět svoji naivitu, hloupost a mdlost jejich duše nad psaným slovem, tak jak to již dělali mnozí v minulosti.

Znovu a opět opakuji: Bylo by dobré, kdyby pod článkem bylo diskutováno o skutečnostech a možnostech a nikoliv o osobách jako takových. Moc času nám zde již nezbývá. Tobogán se řítí nezadržitelně do svých prvních zatáček a začíná akcelerovat….. Jsem zvědav, jestli to tentokráte zvládnete…..

Tak tedy, o co se jedná a jaké skutečnosti byly dokladovány.
Obecně je známo:
EAN je nejznámější čárový kód užívaný pro zboží prodávané v obchodní síti. Tento čárový kód může užívat každý stát zapojený do systému EAN UCC. Čárový kód EAN dokáže kódovat číslice 0 až 9, přičemž každá číslice je kódována dvěma čárami a dvěma mezerami. Může obsahovat buďto 8 číslic (EAN-8, pro označování rozměrově malých výrobků) nebo 13 číslic (EAN-13). První dvě nebo tři číslice vždy určují stát původu (např. ČR má číslo 859), dalších několik číslic (většinou čtyři až šest) určují výrobce a zbývající číslice kromě poslední určují konkrétní zboží. Poslední číslice je kontrolní - ověřuje správnost dekódování. Číslice jsou pro dualitu uvedeny ve dvou polích, která jsou jak zleva tak zprava ohraničena dvěma čarami s číslicí 6. Na začátku, uprostřed a na konci EAN kódu. Číslice ve dvou polích jsou ohraničeny tedy 666 - Jsou to ty prodloužené čáry, směrem dolů. Hned se zeptám, proč tam neuvedli číslo 555 vždyť to je jednoduché a samozřejmě možné. Dochází vám nyní důsledky celého kódovacího systému?

Definice čárkového kódu je jednoduchá. Je to symbol, ALE v prvé řadě ANTÉNA, která má určité vlastnosti a funkce. Jednoduše řečeno, tak jak jste viděli před mnoha lety na střeše les antén, které měly za úkol přijímat terestrický signál. Signál, šířící se kulovitě od jeho vysílače - dle skladby vysílací antény. Při správném nastavení antény jste byli odměněni signálem pro rádio či televizi s kvalitním zvukem a obrazem. Rovněž tak podprahovými daty, které lidé nevědomě přijímají.

Stejný úkol v duálním světě má každý čárkový kód. Úkol konstruktivní a destruktivní. Ten vysvětlený pro lidstvo - konstruktivní - je v pomyslném urychlení odečtení produktů ze skladu a zároveň naúčtování správné ceny do pokladny za vybrané zboží. Potud oficiální vysvětlení pro ovčany a jednoduše tečka za vším. Tu neodhalenou pravdu se Vám, vážení, budu snažit nyní vysvětlit.

Již v bibli je zmínka o čárovém kódu. Jak je možné, že před 2000 lety věděli, že ke konci časů matrixu budou muset být všichni označeni (čipem či čárovým kódem). Jinak nebudou mít možnost nakupovat či prodávat. Kdo hledá, najde. Můžete v diskuzích uvést přesnou citaci v bibli popsaného.

Anténa - každý čárový kód - je přečtena laserem zhruba 760nm, která několikanásobným přeběhnutím zprava doleva a zpět, přečte hodnoty dané antény. Tímto odečte cenu do pokladny a výrobek ze skladu.

Jakmile se ale laser dotkne čárového kódu, vypálí do potraviny či výrobku číslici 666 a energeticky ho velice znehodnotí. Ano jinými slovy řečeno: koupili jste produkt se symboly satana a energeticky velice nízké vibrace, které vkládáte do těla.

V bibli je popisováno jinými slovy následující: každého stolování lidských bytostí se zúčastní i satan. Takto to bylo myšleno. A je až nepochopitelné pro obyčejné lidi, že se skoro vše naplňuje. Rovněž tak bylo řečeno, že Vás bude doprovázet na každém kroku. Oskenování veškerého šatstva bot atd. při koupi v obchodním domě se děje to stejné jako u jídla. Jsou zde vypalovány ty samé kódy, jak je výše popsáno.

A tomu ale není konec. Vrátíme se do času 30 let zpět.
Lidé byli na sebe milejší, vlídnější a měli si co říci. Na ulici se lidé usmívali a měli dostatek energie - pokud nešli zrovna z kostela.
Dnes to díky vykutálené technice čárkových kódů již neplatí. Lidé jsou zamračení, podráždění a chybí jim mnoho konstruktivní energie. Konstruktivní energie ve vesmíru je právě kódována znamením "MÍNUS". Kdo byl na přednáškách v Praze či jinde, zná celou problematiku otočeného znamení, s kterou pracuje celý vesmír…..

Stejné podmínky destruktivního ovlivnění lidí jsou také při jakékoliv koupi novin, knížek a jiného čtiva. Jak jsem již v úvodu poukázal, byly dělány testy s dětmi ve Švýcarsku kolem roku 1987.
Popíši je ve zkratce:
Skupina dětí od 8-13 let byla požádána o přečtení pohádky. Nikdo z nich nevěděl, jestli čtou knihu oskenovanou, nebo neoskenovanou. Rovněž tak psychologové a dva psychiatři nevěděli, které dítě četlo jakou knihu. Děti byly označeny číslicemi. Po přečtení pohádky bylo dětem položeno několik otázek a zároveň měly možnost celou pohádku vyprávět svými slovy.
Tenhle test byl dělán s každým dítětem 8krát dokola, rozložen na několik dní, kdy každé dítě mělo několikráte oskenovanou a neoskenovanou pohádku.
Výsledky byly přímo šokující.
Zkráceně řečeno, všechny děti, které četly oskenovanou knihu, měly sklon si zapamatovat a vyprávět o destruktivitě. Naopak děti s neoskenovanými knihami vykládaly o konstruktivních energiích a o lásce.

Prosím, snažte se nad výše uvedenými řádky zamyslet. Co všechno znamená takový čárkový kód pro lidstvo. Samozřejmě ve všech směrech. Nedivte se tedy, že mezi lidmi je tolik násilí, zla, nenávisti a destrukce. Vše je podporováno podprahovými energiemi nejen čárkového kódu, ale televizním vysíláním, rozhlasem a rovněž tak zneužíváno v obchodních domech, kde podprahová data jsou kódována do hudby.


Zbytek bludu (pokud jste tedy dočetli až sem a stále nemáte dost) najdete zde: http://karolinaloskotova.blog.cz/1110/c ... doporucuji
http://PostApo.cz/ - Jednou se to stane! Připrav se, čti PostApo.cz!
Vladius
Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 884
Registrován: stř 02. zář 2009 12:18:12

Re: Celá pravda o čárkovém kódu!

Příspěvekod stepan-hawk » ned 23. čer 2013 10:23:01

nedočetl jsem to až na konec tebouz publikované části, ale pobavil jsem se dostatečně. Je to zase rozbíjení pozornosti lidí odkazy na nesmysly. Teda dle mne.
Myslet dopředu neznamená si koupit basu piv místo dvou lahví, ale přemýšlet občas co by kdyby a sem tam si něco připravit na dlouhodobé hledisko.
Věc, kterou budete znát vám někdo možná mučením vezme, ale i poté ji budete mít.
stepan-hawk
 
Příspěvky: 307
Registrován: čtv 08. lis 2012 20:29:01
Bydliště: královská část prahy

Re: Celá pravda o čárkovém kódu!

Příspěvekod Vladius » ned 23. čer 2013 10:24:48

Já ten blog snad začnu číst pravidelně. Je to velmi.. inspirativní :D
http://PostApo.cz/ - Jednou se to stane! Připrav se, čti PostApo.cz!
Vladius
Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 884
Registrován: stř 02. zář 2009 12:18:12

Re: Celá pravda o čárkovém kódu!

Příspěvekod Annele » ned 23. čer 2013 12:46:27

Zpocatku jsem se obavala, ze to ma byt informativni prispevek, a napadlo me, ze Vladiusovi vlezlo horko na mozek.
To ocipovani ovsem povazuji za realne.
Annele
 
Příspěvky: 142
Registrován: ned 14. říj 2012 15:24:27

Re: Celá pravda o čárkovém kódu!

Příspěvekod stepan-hawk » ned 23. čer 2013 16:02:30

Ale samozřejmě že je nutné do toho zamíchat věci, které se často kritizují. :D
Jednak je to v zájmu i člověka, který to myslí vážně. Ten to dělá proto, aby více lidí, kteří dají na vyhledávači vyhledávání podle klíčových slov, našlo jeho blog.
A samozřejmě je to v zájmu i pokud se jedná o cílenou dezinformaci. Pak je výhodné podobné věci v článku zmínit proto, aby když se o nich zmíní někdo další s reálnými poznámkami, tak aby mohl být srovnáván s tvůrcem tohoto blafu.
Myslet dopředu neznamená si koupit basu piv místo dvou lahví, ale přemýšlet občas co by kdyby a sem tam si něco připravit na dlouhodobé hledisko.
Věc, kterou budete znát vám někdo možná mučením vezme, ale i poté ji budete mít.
stepan-hawk
 
Příspěvky: 307
Registrován: čtv 08. lis 2012 20:29:01
Bydliště: královská část prahy

Re: Celá pravda o čárkovém kódu!

Příspěvekod Luscinia » pon 24. čer 2013 11:40:11

Karolina Loskotová získala v roce 2011 Bludný balvan (ocenění rozdává Sisyfos) za propagaci "zírání do slunce", které má údajně ozdravné účinky či co. Osobně jsem se k ní dostala asi měsíc před "koncem světa 2012", kdy jedna moje kamarádka začala na FB spamovat odkazy na Aluščin blog. Pamatujete na ty články v azbuce, že apokalypsu řeší i ruská vláda? :D Málem jsem brečela zoufalostí, když na ni na FB odkazovalo několik lidí nezávisle na sobě.

Několik hlodů milé Alušky:
„Díváte-li se dlouho přímo do Slunce, k poškození oka dojít nemůže, ale síla fotonů, které necvičeným okem projdou, zanechá na čočce flek, přes který nejde vidět.“
„Oči se léčí sluncem. Nebudeš tomu věřit, ale dívání se do slunce léčí zrak a nejen to, nabíjí tělo vitamíny. Pokud slunce vykoukne, dívej se přímo do něj bez brýlí. Nemůže ti to poškodit sítnici, já se do slunce dívám pořád a mám zrak jako rys.“
„Náš mozek neobsahuje ŽÁDNÉ vědomosti. Nic se do něj neukládá. Přijímáme data z univerzálního vesmírného vědomí.“ (V jejím případě je její první tvrzení naprosto pravdivé.)
Umí léčit i rakovinu houbama: "Kaše z hlívy ústřičné se vaří JEDNU HODINU při teplotě 50-60°C.“ (Kde bydlí, že se u ní voda vaří už při 50 °C...?)

Nicméně je její "blogísek" (zejména poradna) zdrojem nekonečné zábavy, pokud vás baví hledat logické nesrovnalosti.
"Demokracie je, když 2 vlci a jehně hlasují o tom, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře vyzbrojené jehně může výsledek hlasování zpochybnit."
Luscinia
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 63
Registrován: úte 26. čer 2012 10:41:10
Bydliště: Budějce

Re: Celá pravda o čárkovém kódu!

Příspěvekod Kubec » pon 24. čer 2013 17:18:25

Vela veci je pritiahnutych za vlasy, ale to ze su ciarove kody znaky diabla, to je bohuzial realita :D
Toto si len rychlo prebehnite kolieskom mysi..

http://rohategesto.yw.sk/


Illuminati su proste sluzobnici satana, vsetko spolu suvisi.. K tym prstom symbolizujucim rohy, mozte povedat ze su metalisti a rockeri :D, ale co mi poviete k pentagramu nad bielym domom?
Kubec
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 61
Registrován: čtv 21. bře 2013 2:37:25

Re: Celá pravda o čárkovém kódu!

Příspěvekod Tugar747 » pon 24. čer 2013 17:23:04

No že čárové kódy a obzvlášť čtečky jsou dílem ďáblovým, Vám řekne každá pokladní, které zmiňovaná čtečka četla kraviny a akorát tak naštvávala dvacet načuřených lidí ve frontě. :)
Lepší .357 za pasem než 158 na drátě.
Tugar747
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 78
Registrován: úte 02. dub 2013 13:23:57
Bydliště: Praha

Re: Celá pravda o čárkovém kódu!

Příspěvekod martel » úte 25. čer 2013 11:29:38

Tak to je ještě větší 3,14-čovina, než články o škodlivosti ohřívání potravin v mikrovlnce.
martel
 
Příspěvky: 79
Registrován: pon 03. čer 2013 12:38:01

Re: Celá pravda o čárkovém kódu!

Příspěvekod Annele » úte 25. čer 2013 13:01:53

Tugar, konecne rozumne zduvodneni! :D
Annele
 
Příspěvky: 142
Registrován: ned 14. říj 2012 15:24:27

Re: Celá pravda o čárkovém kódu!

Příspěvekod PetraSyslikova » čtv 27. lis 2014 12:18:30

Cožpak čárové kódy, kamery jsou horší "dílo ďáblovo", jak dosvědčí každý zaměstnanec.
Tak přesně tohle se mi nevyplatilo.
PetraSyslikova
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 27. lis 2014 11:57:21

Re: Celá pravda o čárkovém kódu!

Příspěvekod Bear-Grylls » stř 16. bře 2016 22:17:54

Vladius,nemas prosim nejeke blizsie informacie o tom teste vo svajciarsku,nejaky iny zdroj,nikde som o tom nic nenasiel.
Dik.
Optimista sa uci anglicky,pesimista koran a realista strielat.
Bear-Grylls
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob 28. úno 2015 14:37:39

Re: Celá pravda o čárkovém kódu!

Příspěvekod Soja207 » pát 18. bře 2016 17:56:08

Ale to na netu nenajdeš, musíš hledat na hlavním serveru univerzálního vesmírného vědomí, jenom tam se o tom vedou záznamy. Je to samozřejmě klasifikováno jako tajné, takže budeš potřebovat pixlu toluenu a sáček, abys prošel bezpečnostní prověrkou a dostal se k těm datům.
Soja207
 
Příspěvky: 51
Registrován: pon 01. dub 2013 14:10:08

Re: Celá pravda o čárkovém kódu!

Příspěvekod Bear-Grylls » pát 18. bře 2016 21:40:15

Soja207,Tak dik T-cko a sacky su mimo mna ja slapem iba na chmele.
Optimista sa uci anglicky,pesimista koran a realista strielat.
Bear-Grylls
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob 28. úno 2015 14:37:39

Fórum Statistiky

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

Možnosti

Zpět na VOLNÝ POKEC

cron