O všem, co vás napadne!

Re: New World Order

Příspěvekod Kubec » sob 06. dub 2013 21:57:34

Odpovedal som ze nemam informacie na tuto temu (myslim statistiky) bol by som rad keby ste sem hodili link. Lebo sa mi to fakt nezda, nasi rodicia a stari rodicia boli ovela zdravsi, dnes maju vsetci alergie alebo ine choroby. Ked to je naozaj pravda a neni to zmanipulovane (ano zasa tie konspiracie :D) tak ma napada iba ten dôvod ktory som uz uviedol. Vtedy clovek zomrel na zapal pluc alebo chripku. Dneska sa z toho väcsina ludi bez problemov vylieci.

Nebudem tomu hovorit vizia buducnosti ale napr. spravny system. Ten by mal byt taky ze kazda krajina by mala byt samostatna vo vsetkom co dokaze. Privatizaciu vratit spät. Jedlo aj vsetky vyrobky vyrabat doma, nie dovazat cez polku sveta. Kazdy stat by mal tlacit svoju menu a to v spravnej miere, podla hodnoty HDP a inych realnych hodnôt. Netreba byt ekonom aby si videl ze cely financny system je na hovno. Bohatsi bohatnu, chudobni chudobneju. Mozes argumentovat ze ty sa mas dobre a si spokojny (ja sa tiez nemam zle) ale mohli by sme sa mat vsetci lepsie a zit kludne.
Naposledy upravil Kubec dne sob 06. dub 2013 22:03:42, celkově upraveno 1
Kubec
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 61
Registrován: čtv 21. bře 2013 2:37:25

Re: New World Order

Příspěvekod babybliss » sob 06. dub 2013 21:59:41

tu mas statistiku http://en.wikipedia.org/wiki/Life_expec ... _over_time a prosim nehovor ze toto bolo tiez zmanipulovane

Edit: "tak ma napada iba ten dôvod ktory som uz uviedol. Vtedy clovek zomrel na zapal pluc alebo chripku. Dneska sa z toho väcsina ludi bez problemov vylieci" toto je z tvojho uvodneho prispevku "Jedovate jedlo, jedovate lieky, jedovaty vzduch."
Naposledy upravil babybliss dne sob 06. dub 2013 22:01:57, celkově upraveno 1
babybliss
 
Příspěvky: 240
Registrován: úte 24. dub 2012 15:31:34
Bydliště: Belfast

Re: New World Order

Příspěvekod bzuco » sob 06. dub 2013 22:01:43

Kubec najdi mi teraz ty, kde som ti ja alebo Vladius povedal ze ti neverime. O NWO mam toho precitaneho dost ver mi. Len som chcel aj ja odpoved na jednu jedinu otazku - ako tato pravda ovplyvnuje moj osobny zivot a co mam robit aby som sa vyhol poskodzovaniu svojho bytia od nejakeho rotshilda. Ospravedlnujem sa ti, ze studujem, prepac mi za to ze mozno raz budem robit v bezpecnostnych zlozkach statu. Vies mojim zmyslom zivota je robit o co ma bavi a trosku tym aj nieco dokazat. Z tvojho rozpravania je viac ako jasne, ze chces za kazdu cenu zmenu systemu. Ale ani sam nevies, aka by mala byt jeho nova podoba.
bzuco
 
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 19. črc 2012 17:30:46

Re: New World Order

Příspěvekod Kubec » sob 06. dub 2013 22:06:20

babybliss:

Ano, vyzera to asi ze sa motam do vlastnej pavuciny, ale nieje tomu tak. Medicina neni VZDY na skodu a uznavam ze niekedy mozu antibiotika (aj ked niesu celkovemu zdraviu prospesne) zachranit zivot. Problem vidim v dlhodobom uzivani liekov. Napr. antidepresiv na ktorych je zavyslich dost vela ludi.


bzuco: Ked budes v SISke ne ze ma natres a dojdes ma zajat :). Samozrejme ze chcem zmenu systemu. Predosli prispevok je o tom ako by sa mal zmenit, samozrejme uplne strucne a v rychlosti napisane.
Naposledy upravil Kubec dne sob 06. dub 2013 22:10:15, celkově upraveno 1
Kubec
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 61
Registrován: čtv 21. bře 2013 2:37:25

Re: New World Order

Příspěvekod bzuco » sob 06. dub 2013 22:08:27

A vies ake ucinky antidepresiva maju? Ake latky sa v nich pouzivaju? Vies co je vobec depresia? A vies, ze antidepresiva sa nedaju volne kupit? Tak ako na nich moze byt zavislych tolko ludi?
bzuco
 
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 19. črc 2012 17:30:46

Re: New World Order

Příspěvekod Kubec » sob 06. dub 2013 22:16:52

Zalezi ake antidepresiva a KDE kupit. Ja sa bavim o tych na predpis. Tie v lekarni volne nekupis pokial tam nemas znameho. Na ciernom trhu zozenies samozrejme vsetko od drog cez zbrane az po ludske organy, nechapem vobec o co ti ide. Ano viem co je depresia. Je to psychycke rozpolozenie, nepokoj. Samozrejme mas rôzne formy a stupne depresie. Niesom chemik ani farmaceut takze skutocne neviem ake latky sa tam nachadzaju, prepac. Ale potom nemozes ani tvrdit ze zem je gulata (resp. elipsa, aby ste ma zas nechytali za slovicka) lebo si nikdy nebol vo vesmire a nevidel ju nazivo. Takze ja tvrdim ze zem je kocka. Takto sa mozme dotahovat do nekonecna. Vidim jak silno ma chcete zdiskreditovat ale robite to fakt smiesne.


Jaj takto to je. Bezpecnostne zlozky statu. Tak potom uz vieme odkial vietor fuka. Nic ti nezazlievam, ale po tom co si napisal je samozrejme jasne, ze nemozes nadavat na system pre ktory budes pracovat. Uplne ta chapem
Naposledy upravil Kubec dne sob 06. dub 2013 22:20:05, celkově upraveno 1
Kubec
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 61
Registrován: čtv 21. bře 2013 2:37:25

Re: New World Order

Příspěvekod bzuco » sob 06. dub 2013 22:18:14

Prajem ti teda vela stastia pri pestovani domacich bananov ;)
bzuco
 
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 19. črc 2012 17:30:46

Re: New World Order

Příspěvekod babybliss » sob 06. dub 2013 22:18:54

Kubec, to o com hovoris, je klasicka ekonomia http://sk.wikipedia.org/wiki/Klasick%C3 ... n%C3%B3mia ak by si chodil na ekonomiku tak by si sa o tom ucil vo vseobecnej ekonomickej teorii v prvom semestri. Ja si uz nepamatam vsetky detaily uz to je skoro 20 rokov co som to studoval :) Takze to o com tu hovoris tu uz bolo a neuspelo to celkom. jeden z dovodov preco to neuspelo je fakt ze niektore veci sa proste daju vyrabat lacnejsie v inych krajinach a to hovorim aj o dopestovavani zeleniny a ovocia. Ako priklad ti uvediem melony, tie velmi lahko dopestujes okolo Dunajskej Stredy, ale skus ich dopestovat v Snine :). Takze obchod proste musi existovat, neda sa zit len vo svojom uzavretom priestore. A ked uz hovorim o tom priestore, kto by urcil kde budu existovat hranice medzi jednotlivymi statmi. A znova ti dam priklad, Kosice boli niekdy hlavne mesto Uhorska, v sucasnosti su druhe najvacsie mesto Slovenska, kde by podla teba teda mali patrit? do Madarska ktore ma s ich uzivanim skoro 1000 rocnu historiu alebo do Slovenska ktore ich ma necelych 100 rokov?
babybliss
 
Příspěvky: 240
Registrován: úte 24. dub 2012 15:31:34
Bydliště: Belfast

Re: New World Order

Příspěvekod bzuco » sob 06. dub 2013 22:20:40

"navstevovat" cierny trh kvoli antidepresivam? :))))

Depresia nie je psychologicke rozpolozenie, ale psychiatricka diagnoza, je to choroba. A zem je geoid, nie elipsa.

Ale nechcem byt offtopic takze: vysvetli mi este jednu vec. Ako velmi ta serie, ze mame na vec iny nazor?
bzuco
 
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 19. črc 2012 17:30:46

Re: New World Order

Příspěvekod babybliss » sob 06. dub 2013 22:24:44

Pocuj hore nad tymto prispevkom spominas, ze "Problem vidim v dlhodobom uzivani liekov. Napr. antidepresiv na ktorych je zavyslich dost vela ludi."

Kubec píše:Zalezi ake antidepresiva a KDE kupit. Ja sa bavim o tych na predpis. Tie v lekarni volne nekupis pokial tam nemas znameho. Na ciernom trhu zozenies samozrejme vsetko od drog cez zbrane az po ludske organy, nechapem vobec o co ti ide. Ano viem co je depresia. Je to psychycke rozpolozenie, nepokoj. Samozrejme mas rôzne formy a stupne depresie. Niesom chemik ani farmaceut takze skutocne neviem ake latky sa tam nachadzaju, prepac. Ale potom nemozes ani tvrdit ze zem je gulata (resp. elipsa, aby ste ma zas nechytali za slovicka) lebo si nikdy nebol vo vesmire a nevidel ju nazivo. Takze ja tvrdim ze zem je kocka. Takto sa mozme dotahovat do nekonecna. Vidim jak silno ma chcete zdiskreditovat ale robite to fakt smiesne.


Jaj takto to je. Bezpecnostne zlozky statu. Tak potom uz vieme odkial vietor fuka. Nic ti nezazlievam, ale po tom co si napisal je samozrejme jasne, ze nemozes nadavat na system pre ktory budes pracovat. Uplne ta chapem


Tak ako to je teda? Najprv hovoris ze problem je v dlohodobom uzivani liekov a potom ze sak su na predpis a nedostavame ich kazdy den tak ze nam niekto mieri na hlavu puskou, ale ze ich dostavaju len ti ludia ktori su chori.

Tak potom kde je problem?, Chory clovek dostane liek ktory mu zlepsi zivot a pravdepodobne ho aj predlzi a ty by si to chcel obmedzit? Nechapem tvoj postoj.
babybliss
 
Příspěvky: 240
Registrován: úte 24. dub 2012 15:31:34
Bydliště: Belfast

Re: New World Order

Příspěvekod Kubec » sob 06. dub 2013 22:36:02

bzuco:
Vies co je to ciernych trh? :D.. Aj to ze si kupis od kamosa zuvacky. Nepisem PSYCHOLOGICKE ROZPOLOZENIE ale PSYCHYCKE ROZPOLOZENIE. A inac co to je psychiatricka diagnoza, o tom som este nepocul :D Pri ludoch ktori nenavstevuju internet alebo su na nom velmi malo ma to neserie vobec, oni nemaju odkial vediet tie "opacne" informacie. Pri ludoch ako vy ma to bohuzial trocha serie (aj ked neviem preco xD) Ty tvrdis dokonca ze si sa o NWO zaujimal a napriek tomu pises to co pises. To ma trocha serie no, resp. je mi na zaplakanie.

babybliss: Uz kasli nato prosim ta, tej tvojej formulacii som fakt nepochopil, asi mi uz drbka na hlavu z toho jak sa snazim :).. V "idealnom" svete by neboli ziadne antidepresiva potrebne, staci ti to tak?


Zacinam mat pocit chlapci, ze ma chcete vytocit, uznavam ze z casti sa vam to darilo ale prave som prehodnotil svoje zmyslanie. Uznavam ze som sa mylil a som paranoidny schyzofrenik ktory sa nevie zaclenit do spolocnosti a preto hadze vinu na vsetkych ostatnych. Obvinujem system ktory mi chce v skutocnosti dobre. Viem ze to znie divne po tom vsetkom co som pisal ale vy ste mi otvorili oci. Od zajtra sa budem snazit byt dobry obcan a prestanem sa zaujimat o tieto bludy. Vlastne bankari ani neexistuju, cely svet ma pozicane peniaze od Ciny, Amerika utoci na ostatne krajiny v ramci demokracie aby ich ochranila pred zlymi diktatormi. Este raz prepacte mi ze som vas vdaka mojej chorobe chcel vtiahnut na svoju mentalne nizku uroven. Boh vam zehnaj chlapci. Dakujem.
Kubec
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 61
Registrován: čtv 21. bře 2013 2:37:25

Re: New World Order

Příspěvekod bzuco » sob 06. dub 2013 22:52:06

Kubec k tvojej poznamke, dva krat editovanej o tom odkial vietor fuka - len jedno - ja nebudem pracovat pre system, ale pre zlozku ktora drzi na uzde zlodejov a vrahov. Ale ked by si chcel, tak to nikto z nas robit nemusi, ale ked ti niekto z nas zachrani zivot...

Takze to ze kamarat mi preda svoj dvojrocny mobil je cierny trh? To nemyslis vazne :) prekrucas a prisposobuje si fakty. Celko nerozumne v diskusii s clovekom, ktory ti nikdy nepovedal, ze neveri tvojim teoriam. Ja sa len pytam na co su mi tieto fakty. Radsej sa zaujimam o to, ako zlepsit zakon, aby bolo menej deti sikanovanych prostrednictvom internetu. To je myslim dost uzitocne nie?

Rozdiel medzi psychiatriou a psychologiou je asi taky ako medzi mackou a psom. A psychiatricka diagnoza v tomto pripade znamena ze depresia je psychiatricky pojem, nie psychologicky. Je to choroba. Velmi vazna choroba.

Pasovat sa za paranoidneho schyzofrenika, aj ked len zo srandy je troska smutne, ked urcite ani nevies co morbus Dissidentiae znamena. A to uz nehovorim o paranoidnej forme.
bzuco
 
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 19. črc 2012 17:30:46

Re: New World Order

Příspěvekod Annele » sob 06. dub 2013 22:56:41

Tady to ale jede.

Ja verim, ze existuji jednotlivci a skupiny, ktere se snazi ziskat co nejvetsi moc a bohatstvi a nestiti se pritom ani tech nejspinavsich praktik. Presto NWO a podobne povazuji za hodne pritazene za vlasy.

Par pripominek:

Jedovate a zdravi skodlive jidlo tu bylo vzdy a kdo nemel dost penez na to, aby si koupil nezavadne, holt musel jist to nevhodne nebo hladovet.

Forbes zebricek se neda brat uplne vazne, po padu Mubaraka a Kaddafiho se psalo o jejich bohatstvi, ktere dle tech zdroju vyrazne prevysovalo jmeni oficialne nejbohatsich lidi sveta.

Symboly ruznych veci, hnuti a ideologii se velmi casto shoduji, protoze vychazeji ze spolecnych zakladu. Jednim z prikladu muze byt treba svastika.

Totalitni rezim casto vetsinu lidi nijak neovlivnuje, alespon ne do te doby, dokud proti nemu nezacnou nejak vystupovat. Beznemu Cechovi se v dobach Protektoratu prece take nedelo nic spatneho. Jedni moji pribuzni zili pobliz vojenske oblasti, tudiz byli casto v kontaktu s vojaky, kteri se k nim chovali velmi slusne. Prisli, zaklepali, poprosili, zda by jim rodina mohla dat trochu zeleniny za masovou konzervu. A v tehdejsich ucebnicich bylo psano, ze se cesky narod sveril pod ochrannou ruku nemeckeho naroda, u clanku fotografie prezidenta Hachy, jak odevzdava klic od ceskych korunovacnich klenotu risskemu protektorovi, s komentarem, ze nasleduje prikladu ceskeho patrona, sv. Vaclava. A vyzva, ze by Cesi meli podporovat nemecke vojaky na fronte, kteri prece bojuji i za ne. Za ochranu evropskych hodnot, proti bolsevismu. Nemecky original zde: http://skolakemvprotektoratu.pamatnik-t ... &Itemid=97
Kolik lidi si pozdeji uvedomovalo nebezpeci komunismu, dokonce i pote, co uz zavladla totalita?

K cemu by vsechny ty informace byly? Pomoci internetovych vyhledavacu si najdou vsechny podezrela slova a clanky. Zjisti jejich autory. Sezene informace o autorovi. Vetsina lidi by se divila, co vse je pomoci dnesnich bezne uzivanych technologii mozne zjistit. K tomu par kamer/cipu a clovek nemuze nic rict bez rizika, ze se to Velky Bratr dozvi. Velky Bratr vi o kazdem kroku, emigrace, zmena identity, schovani ohrozeneho cloveka, zverejneni informaci nejsou mozne.
Ano, kdyby dnes nastala totalita a byly vyuzity bezne uzivane technologie k monitorovani a potlaceni opozice, nastalo by zhruba to, co zname z Orwellova romanu.
Annele
 
Příspěvky: 142
Registrován: ned 14. říj 2012 15:24:27

Re: New World Order

Příspěvekod Annele » sob 06. dub 2013 23:03:39

Muzes mi rict, kolik lidi je zavislych na antidepresivech? Vis, jak vubec funguji?
O tom, zda je deprese onemocneni ci ne, by se dalo polemizovat, ja antipsychiatricka hlediska celkem uznavam, ale presto jsou pripady, kdy je lecba antidepresivy jednoznacne nejlepsi volba, nekdy dokonce zachranujici zivot.
Annele
 
Příspěvky: 142
Registrován: ned 14. říj 2012 15:24:27

Re: New World Order

Příspěvekod Liweng » sob 06. dub 2013 23:06:21

Ave,

vaši diskuzi sleduji a rád se přidám. Díky za otevření tématu NWO - New World Order.

Mám rodinu a rodinnou firmu, starám se tedy o uživení několika rodin současně (a i o jejich přežití v případě nějaké formy VP - Velkého Průšvihu). NWO je vize, která může ovlivnit budoucnost mých dětí, pokud nepřijde dříve nějaký zásadní zvrat. Ten se ostatně může objevit jako nějaký VP, protože to bude /asi/ součástí implementace velkého programu NWO.

NWO je celková vize světa, jak by měl svět podle tvůrců té vize vypadat. Předpokládám, že již většina z vás nevěří na "náhodu", ale je vám bližší nějaká forma kauzality (karma, koincidence, důsledek plánu mocných atp.)
Tak se většina těch VP, která tu studujeme, dá vyložit náhledem konspiračních teorií - např. lokální války leckde, rozpoutané kvůli zdrojům té země; finanční krize kdekoliv - přelévání aktiv (koupím pro korporaci zkrachovalce, resp. banka si vezme svou zástavu); "přírodní katastrofa" - či použití HAARP?; virus nakazí x lidí kdesi - lékařský a sociologický výzkum na lidech, podpořený zvýšeným prodejem léků a žádaností informací v médiích... atd., pokračovat lze v příkladech dlouho.

Proč to mocní dělají, když mají všechny prachy světa? Co když je to jen hrstka MZáků (mimozemšťanů), která naprosto jasně ví, že jsou biologicky i evolučně nad námi a jen si hrají pro zábavu s lidičkami (viz počítačové hry - Populous aj.)? Moc je zábavná a lidičkové jako tvorečci také. Nebo jsou to fanatiční uctívači čehokoliv. Nebo jsou to géniové, co mají svůj názor na to, jak se stádem naložit a jen si to prosadí, jak potřebují...

Ať je to jakkoliv, moc s tím nenaděláme. Můžem si chystat zásoby, připravovat komunitu, trénovat těla a dovednosti, když to budou chtít říznout rychle a spustí nějaký VP (ekonomický, jaderný, náboženský...). Nebo můžem spokojeně žít své životy s předpokladem, že NWO jim ještě nějakých 20-30 let zabere a i když budem na "maličkosti" typu VP trénovat, zároveň budeme v rámci svých možností přibržďovat jejich NWO snahy.

Jak? Tím, že o nich budeme vědět. Tím, že budeme diskutovat s přáteli o vhodnosti přijetí EURa, o nutnosti vyslat vojáky do Mali, o podpisu eurovalu a řadě dalších témat. Přibržďovat veřejné mínění, hlasovat v anketách na tato témata, psát do diskuzních fór - a mít doma pohotově připravené ostré RV4H (obávaná pěchotní zbraň - ruční vidle čtyřhroté) :D
Liweng
 
Příspěvky: 4
Registrován: sob 06. dub 2013 22:07:41

Re: New World Order

Příspěvekod babybliss » sob 06. dub 2013 23:13:17

Ja som nikdy netvrdil ze bankari su neviniatka, ale to co im pripisujes je pritiahnute za vlasy. Amerika sa sprava ako imperialna moc a ked si prezries moje komenty tak to vobec neskryvam, jediny problem je v tom ze tak sa sprava kazdy stat ktory ma na to moznost (vid Cina, UK, Nemecko, Rusko...) a nejde len o vojenske zlozky vid Nemecko.
Takze to, ze si budes sypat popol na hlavu nikomu nepomoze, ani tebe ani nam nie. My sme sa ta nesnazili vytocit ako vravis, len sa ti pokusame ukazat aj ine moznosti a dovody pre to co vidis v sucasnosti okolo seba. Mam taky pocit ze momentalne vidis len to co chces vidiet ( za vsetkycm je konsipracia, mam zopar znamych ktori boli a su ako ty), ja ale dufam ze casom sa naucis pocuvat aj nazor inych ludi a nemysliet len na to ze to co povazujes za spravne je jedina moznost. Niekedy, ti, ktori ti protirecia totizto mozu mat pravdu.
Naposledy upravil babybliss dne sob 06. dub 2013 23:25:05, celkově upraveno 1
babybliss
 
Příspěvky: 240
Registrován: úte 24. dub 2012 15:31:34
Bydliště: Belfast

Re: New World Order

Příspěvekod Tafi » sob 06. dub 2013 23:19:11

Hned jak jsem přečetl prvních pár příspěvků, vzpomněl jsem si na film 23. To je úplně to samé... Já "věřím" v hodně věcí, od různých kultů, mimosmylových věcí a různých nadání, po čáry a kouzla, nicméně Ilumináti jsou stejná blbost jako konec světa 21.12.2012 :-D... A to neříkám, protože se mi nelíbí co tu píšeš... Sice jsem to nestudoval 7 let jako Ty, ale tak 3600 hodin jsem nad tím strávil...

Tož můj názor...
Tafi
 
Příspěvky: 33
Registrován: čtv 04. dub 2013 2:32:36

Re: New World Order

Příspěvekod Tafi » sob 06. dub 2013 23:51:15

Tááák jsem to dočetl až sem (ale musel jsem se hóódně přemlouvat) a zasmál jsem se. Nicméně by mě zajímali ještě dvě věci.

1. Jak autor vlákna chce půlku svých 100% tvrzení, které zde napsal podložit?

2. Doopravdy by mě zajímal průzkum, kolik lidí, kteří tak věří v Ilumináty věří také v Boha?

Díky, Tafi...

P.S.: Co napsal "Tugar747 " jako by mi vzal z myšlenek...
Tafi
 
Příspěvky: 33
Registrován: čtv 04. dub 2013 2:32:36

Re: New World Order

Příspěvekod Vladius » ned 07. dub 2013 1:06:32

Už jsem nechtěl reagovat v tomto tématu, ale nedá mi to! Je na čase odhalit pravdu!
Přílohy
911.jpg
911.jpg (42.13 KiB) Zobrazeno 13209 krát
http://PostApo.cz/ - Jednou se to stane! Připrav se, čti PostApo.cz!
Vladius
Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 884
Registrován: stř 02. zář 2009 12:18:12

Re: New World Order

Příspěvekod Kubec » ned 07. dub 2013 10:59:29

Tafi: neviem kolko krat mam este pisat ze ja nemusim ani nemozem nic potvrdzovat. To uz musi urobit kazdy sam svojou logikou a aspon kratkym prestudovanim nejakych dokumentov.. V boha verim teda resp. VIEM :D

Treba samozrejme rozlisovat boha a cirkev, tam su tiez illuminati infiltrovani.. V Biblii mas napisane toto vsetko co sa teraz deje. Zjavenie Jána, udalosti poslednych dni na zemi. Ale znovu opakujem takto daleko som zachadzat nechcel no ked si sa uz pytal musel som.. Nemozes detom v skole vysvetlovat rovnice o dvoch neznamych ked este nevedia malu nasobilku
Kubec
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 61
Registrován: čtv 21. bře 2013 2:37:25

Re: New World Order

Příspěvekod Vladius » ned 07. dub 2013 11:11:31

Nechci tě v žádném případě urazit, ale není ten informační odboj a osvěta jen pokusem získat nějaký smysl do života? Stejně jako UFOlogové obětují životy, aby dokázali výskyt mimozemských civilizací... Tam kde jeden člověk si přečte nějaký ten konspirační článek, nebo si pustí půlhodinové video, druhý objeví Pravdu a uvědomí si, že to je přesně ono. Proto se žije tak špatně, proto je nafta tak drahá! A najednou vidí směr, vidí vlastní cestu, nějaké vyšší předurčení. Informovat na webech, řídit FB skupinu a tak dále. A pak dotazy či připomínky od ostatních bereš osobně a jen nad tím máváš rukou. Přece jen ty máš Směr a oni ne. Neber to špatně, takto vidím smysl já třeba v informování o riziku VP a metodách přípravy, a také tomu obětuji času více, než je zdravo.
http://PostApo.cz/ - Jednou se to stane! Připrav se, čti PostApo.cz!
Vladius
Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 884
Registrován: stř 02. zář 2009 12:18:12

Re: New World Order

Příspěvekod Radim » ned 07. dub 2013 11:14:09

Jo i takovej John Fitzgerald Kennedy byl blázen a konspirátor. A proto skončil, tak jak skončil.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 7E82FC6BB#
Radim
 
Příspěvky: 19
Registrován: pát 05. dub 2013 21:44:36

Re: New World Order

Příspěvekod Vladius » ned 07. dub 2013 11:24:52

Ok, když americký prezident byl zavražděn, protože věděl pravdu... Proč stále existují tato videa? Proč existují jejích tvůrci? Fb skupiny?
http://PostApo.cz/ - Jednou se to stane! Připrav se, čti PostApo.cz!
Vladius
Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 884
Registrován: stř 02. zář 2009 12:18:12

Re: New World Order

Příspěvekod Radim » ned 07. dub 2013 11:34:50

Vladius píše:Ok, když americký prezident byl zavražděn, protože věděl pravdu... Proč stále existují tato videa? Proč existují jejích tvůrci? Fb skupiny?


Proč asi? Odpoveď je tak jednoduchá. Stačí něco zabalit do obalu "konspiračních teorií" a je to pro většinu lidí blbost-bláznivina. Na co někoho zabíjet, když na diskreditaci bohatě postačí zesměšnění?

Cituji prezidenta Woodrowa Wilsona
"The government, which was designed for the people, has got into the hands of the bosses and their employers, the special interests. An invisible empire has been set up above the forms of democracy."
Radim
 
Příspěvky: 19
Registrován: pát 05. dub 2013 21:44:36

Re: New World Order

Příspěvekod Vladius » ned 07. dub 2013 11:35:38

Radim píše:Na co někoho zabíjet, když na diskreditaci bohatě postačí zesměšnění?



Pak si tedy protiřečíte.
http://PostApo.cz/ - Jednou se to stane! Připrav se, čti PostApo.cz!
Vladius
Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 884
Registrován: stř 02. zář 2009 12:18:12

PředchozíDalší
Fórum Statistiky

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

Možnosti

Zpět na VOLNÝ POKEC

cron