O všem, co vás napadne!

Re: New World Order

Příspěvekod Radim » pát 05. dub 2013 23:26:57

Artifex píše:
eldedkus píše:No on si vydělal akorát státem potištěný papír bez jakékoliv skutečné hodnoty. Co za svůj papír dostane, o tom rozhodují ONI. A co se týče jeho podnikání, to se dá pořád ještě přizdanit a pořádně zaregulovat....Takže ve skutečnosti nemůže udělat nic, aby se zabespečil...


Ne? Ono se nedá koupit investiční zlato, stříbro, platina, které budou mít hodnotu vždy?


Zkuste se zlata, stříbra či platiny najíst. V době krize Vám budou tyto komodity platné jako mrtvému zimník :-D
Radim
 
Příspěvky: 19
Registrován: pát 05. dub 2013 21:44:36

Re: New World Order

Příspěvekod Tugar747 » pát 05. dub 2013 23:27:01

:-/ A to jsem doufal že se tu budou lidi bavit o tom jak by se mohla poskládat společnost po VP. Tak já si teda taky šťouchnu do vosího hnízda.

Místo toho je tady jako všude jinde skupina až nábožensky znějících zastánců teorií o NWO co zkoukli Zeitgaist, kterí tím objevili ameriku a zjistili že volení zástupci jsou jenom loutky. Nic proti ať si každý věří čemu chce, ale rozčilovat se že se svět nezměnil za posledních několik tisíc let mi přijde jako rozčilovat se že je mi v zimě zima. Můžeme udělat něco s tím aby nám nebylo chladno, ale to je tak všechno. To že jsou lidé co státy řídí a lidé co státy vlastní je normální. Když se nad tím zamyslíte tak je to stejné jako s firmami. Vždycky to tu bylo a bude. Teď pracuju pro firmu fo má 40000 zamestnanců a patří rodině jejichž součet zaměstnanců se blíží k jednomu milionu. Takže i s rodinnými příslušníky by to byl docela slušný městský stát čítající řekněme 2-4 miliony lidí. Tak to budou asi taky Ilumináti, když můj život denně ovlivňují že jo. :) A víte že neplatěj vůbec špatně?

Ilithian se tu vyjádřil svůj nechápavý nesouhlas že by si měl od někoho kupovat půdu. Ono celkem překvapivě ta půda jednoduše patřila tomu kdo byl schopný z tebe vymlátit duši pokud nezaplatíš za možnost na ní žít a pracovat. To je poněkud středověků přístup, ale byl funkční a do dneška se jen poněkud přetransofrmoval. To je celé. Aneb oblíbená hláška od Michaela Ironsida: "Násilí je základní autorita ze které vychází jakákoliv další autorita" :)

Když se tak nad tím zamyslím, tak řekněme že budu někdo kdo bude něco podobného řídit, vlastním firmy a korporace a jsem těžce nadnárodní a státy pro mě nic neznamenají, jenom nepohodlná omezení. Svá aktiva si přesouvám podle zrovna vhodných podmínek, podle toho kde jsou jaké subvence nebo daňové zatížení. A pokud mám tu moc tak udělám vše proto abych si udržel pořádek. Že k tomu budu používat HAARP nebo kdeco a proč ne. Pokud mi mají prosperovat podniky tak potřebuju stabilitu. Pokud by Ilumináti nebo tkerýkoli potentáti byli na podobném místě jistě by se tam nedostali náhodou nepochybně by k tomu měli dost inteligence takže neco jako je všeobecný VP by se jim extrémně nehodilo do krámu.

Já osobně bych asi usínal klidněji kdybych věděl že je nad námi nějaká organizace co dává bacha ze se to neposere moc. Problém vidím v tom že to vypadá že nic takového nad námi není a nebo jsou to jenom chabé pokusy vedoucí do Brusele. Netvrdím že bych byl bůhvíjak nadšený z občasného omezování svobod, Ale koukněte se kolem sebe dnešní svět je hotová Orweliáda překypující kontrolou kdečeho a chabě fungující birokracií. A víte co? zkusili jste se někdy zamyslet nad výpočetní kapacitou která je potřeba jenom pro pitomé kontroly dopravních kamer? Ano je možné si zpětně dohledat kdo kde byl, ale jinak tím moc kontroly nenaděláte. Mnohem horší pro ztrátu zašeho soukromí je Facebook a vaši přítelé co napráší co jste kde dělali. ;)

Podle toho co vidím ve společnosti je pro některé té svobody až příliš. Když v bedně slyším někoho hovorit o Listině práv a svobod zvedne se mi krevní tlak. Práv a svobod mají aktivisti plnou hubu, ale to takhle zodpovědnosti a povinnosti? Občanská společnost nefunguje protože mají lidi práva a svobody, ale proto že mají povinnost snažit se jí udržet a zodpovědnost za své činy. Ale to je na troch jiné téma.
Lepší .357 za pasem než 158 na drátě.
Tugar747
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 78
Registrován: úte 02. dub 2013 13:23:57
Bydliště: Praha

Re: New World Order

Příspěvekod Vladius » pát 05. dub 2013 23:28:35

Lilithian píše:
ale tady je ten problem, ze se musim pro to "teplo" toho vseho vzdat...


Ale no tááák, teplo je i v Asii. Indonésie, Mongolsko, Laos, Kambodža! Svobody je všude dost! Akorát tam asi není tolik zatracovaných McDonaldů, moderních léků, techniky a všudepřítomné policie, která v případě problémů ochrání...
http://PostApo.cz/ - Jednou se to stane! Připrav se, čti PostApo.cz!
Vladius
Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 884
Registrován: stř 02. zář 2009 12:18:12

Re: New World Order

Příspěvekod eldedkus » pát 05. dub 2013 23:29:06

Vladius píše:
eldedkus píše:Já jsem někde uprostřed.


Ok, ale jaké kroky děláš k vlastní svobodě, nebo svržení nadvlády, nebo k čemu vlastně... Nechci znít sarkasticky, ale třeba čepička z alobalu, schovávání obličeje před kamerou v metru... Co mám vlastně dělat každý den, abych se z toho všeho dostal?


Tak třeba se zajímat, pozorovat a dělat závěry. Schování obličeje před kamerou v metru nedoporučuji z více důvodů. :-) Třeba já se nechystám si jet plnit americký sen, protože si myslím, že se v baště demokracie schyluje spíš k noční můře. Pokud se mýlím, tak škoda pro mě, ale nikoliv terminální. Pokud se nemýlím pak tam díky tomu nezařvu. Protože díky svému vidění světa nemám nějak moc nákolnosti k mutlikulty nechystám se ani účastnit nepokojů mezi muslimáky a nemuslimáky v Londíně, Paříži a Berlíně. Prostě čekám to horší. Díky tomu, že si připouštím existenci protihráče, mohu předpokládat i jeho tahy (samozřejmě už s různou úspěšností). Díky mému zájmu sleduji signifikantní skupiny lidí, podle nichž dokážu detekovat únikové zóny a snažím se žít tak, abych se mohl kdykoliv sebrat a do těch míst se odebrat. Neženu se nadšeně do všech možných zlepšováků, jako biometrické doklady. Protože předpokládám, že mě jejich prostřednictvím chce někdo oje... že je někdo může použít proti mě.
eldedkus
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned 04. lis 2012 20:08:23

Re: New World Order

Příspěvekod tupyakolata » pát 05. dub 2013 23:31:19

ELDEDKUS

brzdi clovece. navazas sa do mna akoby som bol posledny ozran....
nemas ani vsetky vedomosti a ani vsetky informacie sveta... nezazil si sracky ani nic podobne...takze hlavne pis v klude

to ze sa niekto smazil v Osvieme nejak nesuvisi s tym, co vyriekol moj dedo. citil som tam vsak troska nadnesenosti.

prisiel som tu napisat co si myslim. myslim, ze stranka na FB dala dost jasne vediet, ze je to DISKUSIA. tak ta poprosim, aby si dal spiatocku a prestal sa tu hrat na vladce vseho druhu. snad sa v srackach nestretneme :)
tupyakolata
 
Příspěvky: 11
Registrován: pát 05. dub 2013 22:31:36

Re: New World Order

Příspěvekod babybliss » pát 05. dub 2013 23:34:38

@Tugar747 Blahozelam, sam by som to nepovedal lepsie, hlavne sa mi pacil ten kusok o aktivistoch.

BTW kazdeho mudrlanta by som poslal na par masiacov na vojnu nech sa naucia moresom, ale to by mali zasa plnu hubu prav a slobod :)
babybliss
 
Příspěvky: 240
Registrován: úte 24. dub 2012 15:31:34
Bydliště: Belfast

Re: New World Order

Příspěvekod Radim » pát 05. dub 2013 23:37:23

Tugar747 píše::-/ A to jsem doufal že se tu budou lidi bavit o tom jak by se mohla poskládat společnost po VP. Tak já si teda taky šťouchnu do vosího hnízda.



Nechcu Vás nějak znevažovat, ale patrně Vám unikla jedna důležitá věc. Stát je zřízení, kterému mají vládnout lidé v něm žijící a né skupinka nevolených bankéřů odněkud z World Bank. Ona je ta "demokracie" tak slušná, že Vaše prostesty bude naprosto ignorovat. A když půjde o větší protesty tak Vás, nebo celou skupinu označí jako terroristy. Viz. označení prostestů Occupy jako Low Level Domesticated Terrorism. Stále Vám nepřipadne, že žijete ve fašismu? Jak napsal Aldous Huxley v jeho díle Konec Civilizace, lidstvo se nechá zotročit přemírou luxusu a ztrátou empatie.
Radim
 
Příspěvky: 19
Registrován: pát 05. dub 2013 21:44:36

Re: New World Order

Příspěvekod eldedkus » pát 05. dub 2013 23:39:21

Tugar747 píše::-/ A to jsem doufal že se tu budou lidi bavit o tom jak by se mohla poskládat společnost po VP. Tak já si teda taky šťouchnu do vosího hnízda.

A víte co? zkusili jste se někdy zamyslet nad výpočetní kapacitou která je potřeba jenom pro pitomé kontroly dopravních kamer? Ano je možné si zpětně dohledat kdo kde byl, ale jinak tím moc kontroly nenaděláte. Mnohem horší pro ztrátu zašeho soukromí je Facebook a vaši přítelé co napráší co jste kde dělali. ;)


A co třeba když data s kamerových systémů, z Facebooku, ze státních databází a ze soukromích databází spojíš... Víš vše o všech. Co by s tím asi dokázala STB? A kde bereš jistotu, že se to celé právě k další "STB" nezvrhne? A tu kapacitu poskytuje sám facebook.

K tomu dalšímu odstavci co následoval: Tak, hned, jak budu moct činit skutečně svobodná rozhodnutí, jsem připraven nést následky. Ale dnes? Stát rozhoduje o tom, jak se vzděláváme a co se učíme. Jsme povinni se zapojit do sociálního i zdravotního pojištění. Pokud chci dovézt vagon karamelovejch bonbonů z turecka musím splnit 2678 nařízení. Následky si mohu nést za rozhodnutí a činy svobodně své a né za to, do čeho jsem byl vtlačen. A zbytek toho odstavce nedokážu okomentovat aniž bych porušil pravidla. Sorry. Snad jsem to jen špatně pochopil.
eldedkus
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned 04. lis 2012 20:08:23

Re: New World Order

Příspěvekod babybliss » pát 05. dub 2013 23:43:21

Dovod krachu v Grecku a na Cypre bol v tom ze si zili nad svoje pomery. Ako priklad s pred zaciatku krizy uvediem Grecke vlaky a taxiky. hovorilo sa, ze by bolo lacnejsie zaplatit vsetkym pouzivatelom greckej vlakovej dopravy taxi ako podporovat tento institut z penazi Eurozony. inymi slovami brali peniaze z eurofondov a minali ich na nepodstatne veci. a ked prislo na splacanie nebolo z coho. to je jednoducha matematika a ziadna konspiracia zo strany VSEMOCNYCH.
babybliss
 
Příspěvky: 240
Registrován: úte 24. dub 2012 15:31:34
Bydliště: Belfast

Re: New World Order

Příspěvekod Radim » pát 05. dub 2013 23:43:49

eldedkus píše:
Tugar747 píše::-/ A to jsem doufal že se tu budou lidi bavit o tom jak by se mohla poskládat společnost po VP. Tak já si teda taky šťouchnu do vosího hnízda.

A víte co? zkusili jste se někdy zamyslet nad výpočetní kapacitou která je potřeba jenom pro pitomé kontroly dopravních kamer? Ano je možné si zpětně dohledat kdo kde byl, ale jinak tím moc kontroly nenaděláte. Mnohem horší pro ztrátu zašeho soukromí je Facebook a vaši přítelé co napráší co jste kde dělali. ;)


A co třeba když data s kamerových systémů, z Facebooku, ze státních databází a ze soukromích databází spojíš... Víš vše o všech. Co by s tím asi dokázala STB? A kde bereš jistotu, že se to celé právě k další "STB" nezvrhne? A tu kapacitu poskytuje sám facebook.

K tomu dalšímu odstavci co následoval: Tak, hned, jak budu moct činit skutečně svobodná rozhodnutí, jsem připraven nést následky. Ale dnes? Stát rozhoduje o tom, jak se vzděláváme a co se učíme. Jsme povinni se zapojit do sociálního i zdravotního pojištění. Pokud chci dovézt vagon karamelovejch bonbonů z turecka musím splnit 2678 nařízení. Následky si mohu nést za rozhodnutí a činy svobodně své a né za to, do čeho jsem byl vtlačen. A zbytek toho odstavce nedokážu okomentovat aniž bych porušil pravidla. Sorry. Snad jsem to jen špatně pochopil.



Vždyť je to konspirace, kdo by je sledoval a proč že? Proč potom probíhaj takové aféry jako Trapwire, FinFisher, Spyleaks. Ale to je přece také konspirace. Bolševik byl oproti moderní diktatuře absolutní břídil.
Radim
 
Příspěvky: 19
Registrován: pát 05. dub 2013 21:44:36

Re: New World Order

Příspěvekod eldedkus » pát 05. dub 2013 23:47:50

tupyakolata píše:ELDEDKUS

brzdi clovece. navazas sa do mna akoby som bol posledny ozran....
nemas ani vsetky vedomosti a ani vsetky informacie sveta... nezazil si sracky ani nic podobne...takze hlavne pis v klude

to ze sa niekto smazil v Osvieme nejak nesuvisi s tym, co vyriekol moj dedo. citil som tam vsak troska nadnesenosti.

prisiel som tu napisat co si myslim. myslim, ze stranka na FB dala dost jasne vediet, ze je to DISKUSIA. tak ta poprosim, aby si dal spiatocku a prestal sa tu hrat na vladce vseho druhu. snad sa v srackach nestretneme :)


Tak pokud z toho cítíš "navážení" pak se omlouvám. Souvislost mezi "smažením" a výrokem tvého dědy jsem myslím popsal dost jasně. Ale dobře odpustím si citování jeho výroku a nahradím jej termínem "pasivní přístup". Pak už nevidím žádný důvod, proč by ses měl cítit pod útokem. Žádnou jinou souvislost jsem ani nenaznačil. Pokud se tě moje příspěvky dotýkají i přes to, omlouvám se.
eldedkus
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned 04. lis 2012 20:08:23

Re: New World Order

Příspěvekod Radim » pát 05. dub 2013 23:48:01

babybliss píše:Dovod krachu v Grecku a na Cypre bol v tom ze si zili nad svoje pomery. Ako priklad s pred zaciatku krizy uvediem Grecke vlaky a taxiky. hovorilo sa, ze by bolo lacnejsie zaplatit vsetkym pouzivatelom greckej vlakovej dopravy taxi ako podporovat tento institut z penazi Eurozony. inymi slovami brali peniaze z eurofondov a minali ich na nepodstatne veci. a ked prislo na splacanie nebolo z coho. to je jednoducha matematika a ziadna konspiracia zo strany VSEMOCNYCH.


Jste si jistý, že k tomu nevedli naprosto jiné problémy? Postnu Vám zde něco od přítele jenž na Kypru bydlí už nějaký ten pátek...je to reakce na tento článek http://zpravy.idnes.cz/komuniste-dovedl ... anicni_neh a reakce
Cituji "Pan Lubos Palata je zajiste velice zdatny a renomovany zurnalista, ktery by se neponizil ke zkreslovani reality. Asi to bude vypadat opet jako nehorazna drzost a hloupost jej z me strany kritizovat. Takze se jenom zeptam tak do eteru:
a) Proc v clanku neuvedl, ze Kypru mimo bankrotu Recka srazil vaz vybuch v Mari (u ktereho doted vysi spousta otazniku a pevne verim, ze pripad bude presetren), ktery vyradil nejvetsi elektrarnu v zemi?
b) Proc v clanku neuvedl, ze Kypr musel investovat horentni sumy do desalinizacnich tovaren, kdyz jej postihlo sucho, ktere melo za nasledek vyschnuti vsech prehrad?
c) Proc v clanku neuvedl, v jakem stavu byl statni rozpocet a rezevry v centralni bance pred vstupem do EU a jaky byl nasledujici vyvoj rok po roku od vstupu do EU a nasledem prijeti Eura?
Mozna proto, ze dostava penize i za takto kvalitni clanek:"
Masmediální manipulace je však velice zdařilá, to musím uznat, když to po Vás čtu
Radim
 
Příspěvky: 19
Registrován: pát 05. dub 2013 21:44:36

Re: New World Order

Příspěvekod Tugar747 » pát 05. dub 2013 23:48:20

@ RAdim
Ale já nehodlám protestovat proti státu, ale jsem (zatím) loajílní zaměstnanec jedné velmi vlivné rodiny a pokud to dostatečně finančně ohodnotí, tak se za ni klidně i postavím. ;)
Jeden příklad z praxe, naše firma měla pobočky v Egyptě a v Sírii. Když začalo Arabské jaro Kluci z ISIT oddělení dělali tři týdny přesčas aby byli pobočky migrovány plně funkční do bezpečnejších lokalit. Přesouvaly se i zamestnanci i se svými rodinami. Pokud by se o mě a moji rodinu firma postarala stejně i v případě menšího průseru tady tak za ně dám klidně levou ruku.

Iluze státu je velmi relativní a pokud tu někdo má volit strany tak já jsem pro představu korporátního vesmíru s lidskou tváří viz Wayland-Yutani :D
Lepší .357 za pasem než 158 na drátě.
Tugar747
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 78
Registrován: úte 02. dub 2013 13:23:57
Bydliště: Praha

Re: New World Order

Příspěvekod babybliss » pát 05. dub 2013 23:57:28

re Radim

a) nehody sa stavaju vid podobny vybuch na Slovensku par rokov dozadu. Myslis ze aj za tym je konspiracia?
b) no tu sa uz dostavas na tenky lad, hovorit o tom ze niekto sposobil sucho aby potom krajina musela nakupovat desalinizacne zariadenia ked v sucasnej dobe nevieme predpovedat pocasie na viac ako 7 dni dopredu a aj to je vacsinou nahoda :)
c) ak sa pozries na priklad z grecka, statne financie boli v dezolatnom stave ale sikovne statisticke finty tento nedostatok zakryli. BTW v robote ma vzdy ucili ze zalezi na tom kto pripravuje tabulky a grafy aby ukazal to co chce ukazat a zakryl to co chce schovat a musim povedat ze som tuto mudrost velakrat uspesne pouzil (jeden typ zadarmo: nepouzivaj jasne farby v grafoch, manazment sa dokaze velmi lahko vzrusit :) )
babybliss
 
Příspěvky: 240
Registrován: úte 24. dub 2012 15:31:34
Bydliště: Belfast

Re: New World Order

Příspěvekod Radim » pát 05. dub 2013 23:59:13

Tugar747 píše:@ RAdim
Ale já nehodlám protestovat proti státu, ale jsem (zatím) loajílní zaměstnanec jedné velmi vlivné rodiny a pokud to dostatečně finančně ohodnotí, tak se za ni klidně i postavím. ;)
Jeden příklad z praxe, naše firma měla pobočky v Egyptě a v Sírii. Když začalo Arabské jaro Kluci z ISIT oddělení dělali tři týdny přesčas aby byli pobočky migrovány plně funkční do bezpečnejších lokalit. Přesouvaly se i zamestnanci i se svými rodinami. Pokud by se o mě a moji rodinu firma postarala stejně i v případě menšího průseru tady tak za ně dám klidně levou ruku.

Iluze státu je velmi relativní a pokud tu někdo má volit strany tak já jsem pro představu korporátního vesmíru s lidskou tváří viz Wayland-Yutani :D


No, neberte to jako nějakou urážku, ale udivují mne lidé, jejíž loajalita je uplatitelná penězi. Tací nebývají 2x spolehlivý "přátelé", ale neznám Vás osobně, mohu se samozřejmě mýlit.
A korporace nezajímá nic jiného než zvyšující se % zisku. I za cenu kontinuálního drancování surovinových zdrojů, kontinuálního vyvražďování lidí a kontinuálního rozkrádání majetků.
Jo ta Weyland, která na Vás při prvních problémech hodila záda? Johohou
Radim
 
Příspěvky: 19
Registrován: pát 05. dub 2013 21:44:36

Re: New World Order

Příspěvekod Lilithian » sob 06. dub 2013 0:03:18

vazeni, diky za diskuzi.

vypada to, ze jste celkem spokojeni s tim, co je, a klidne byste byli schopni tento system obhajovat, kdyz by vam nekdo dobre zaplatil.

nemam, co dalsiho bych rekl
Lilithian
 
Příspěvky: 9
Registrován: pát 05. dub 2013 21:56:41

Re: New World Order

Příspěvekod Radim » sob 06. dub 2013 0:06:49

babybliss píše:re Radim

a) nehody sa stavaju vid podobny vybuch na Slovensku par rokov dozadu. Myslis ze aj za tym je konspiracia?
b) no tu sa uz dostavas na tenky lad, hovorit o tom ze niekto sposobil sucho aby potom krajina musela nakupovat desalinizacne zariadenia ked v sucasnej dobe nevieme predpovedat pocasie na viac ako 7 dni dopredu a aj to je vacsinou nahoda :)
c) ak sa pozries na priklad z grecka, statne financie boli v dezolatnom stave ale sikovne statisticke finty tento nedostatok zakryli. BTW v robote ma vzdy ucili ze zalezi na tom kto pripravuje tabulky a grafy aby ukazal to co chce ukazat a zakryl to co chce schovat a musim povedat ze som tuto mudrost velakrat uspesne pouzil (jeden typ zadarmo: nepouzivaj jasne farby v grafoch, manazment sa dokaze velmi lahko vzrusit :) )



A, B, nevkládejte mi do úst slova konspirace, já operuji pouze s ověřenými daty a relevantnimi zdroji. Vy už si ty konspirace vytváříte naprosto sám od sebe, chtělo by to nějaké prášky. Člověk napíše důsledky krize na Kypru o nichž jste neměl ani ponětí a Vy si už v hlavince spřádáte konspiračku

C, jak je možné, že se i přes všechny kontrolní mechanismy dostalo Řecko do EU ? Jak je to MOŽNÉ ?

Jak je možné, že banka jež byla označena za Too Big To Prosecute plně ovládá Evropskou centrální banku

A následně si položte otázku Cui Bono?

Ostatně ekonomiky středoevropských států, také vykazují známky jistého falšovaní. Ale než si zamést před vlastním prahem, tak budeme dštít síru a plivat oheň na středomořské národy. A to raději nezmiňuji USA,GB, Japonsko a nebo takový Israel. Zajímavé, že tyto státy přes obrovské dluhy, žádné problémy jako Řecko nemají...
Lidi v "západních státech" se Vám bouří skoro každý den, ale všechno je OK vesele jedeme dál bez jediné změny, i když lidé po ní volají zkrvavení na ulicích hlavních měst...
Naposledy upravil Radim dne sob 06. dub 2013 0:13:19, celkově upraveno 1
Radim
 
Příspěvky: 19
Registrován: pát 05. dub 2013 21:44:36

Re: New World Order

Příspěvekod Tugar747 » sob 06. dub 2013 0:12:33

A proto si velmi pečlivě vybírám koho považuji za Přítele. Často musím jednat s Araby a Indy a ti slovo přítel použivaji prostě pořád, obzvlášt často pokud se Vás snaží odbýt nebo urazit a nějak to zamaskovat. Moc jim to nejde. Je fakt že ta loajalita měla být v uvozovkách, měla být ve smyslu firení loajality zmiňované HR pracovníky. Jednou už jsem byl pro nadbytečnost propuštěn a i to byla cená lekce a reality check. A ano firma se vás zbaví hned když se jí přestanete hodit. Když se dneska podívám zpětně tak jsem byl při nástupu do prvního zaměstnání ze školy neuvěřitelně naivní :)
Lepší .357 za pasem než 158 na drátě.
Tugar747
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 78
Registrován: úte 02. dub 2013 13:23:57
Bydliště: Praha

Re: New World Order

Příspěvekod babybliss » sob 06. dub 2013 0:19:01

re Radim:
OK, ja som nikdy netvrdil ze dosledok krachu na Cypre ci v grecku bol sposobeny len jednym faktorom. Ten clanok nehodlam komentovat pretoze nebol pisany mnou a to ci dany clovek uviedol vsetky dovody na krach alebo nie ide mimo mna. Som ale rad ze protestujete proti tomu ze to bola konspiracia :)
Co sa tyka bodu C. myslim ze WB velmi nema co hovorit to prijmacieho procesu EU, ale budiz, ako som povedal velmi zalezi na tom ako prezentujete svoje vysledky. tieto vysledky boli prezentovane jednou z firiem patriacich do BIG Five. takze z pohladu EU tam nebol dovod na nedoveru, v spatnom pohlade maju dany ludia asi hlavu v smutku, ale musime si uvedomit ze dana firma je len firma skladajuca sa z ludi ktori su motivovani peniazmi a ked mate vidinu niekolko milionoveho bonusu ak sa vas klient stane clenom EU, myslim si ze vsetky zabrany idu stranou.
babybliss
 
Příspěvky: 240
Registrován: úte 24. dub 2012 15:31:34
Bydliště: Belfast

Re: New World Order

Příspěvekod Radim » sob 06. dub 2013 0:45:33

Tugar747 píše:A proto si velmi pečlivě vybírám koho považuji za Přítele. Často musím jednat s Araby a Indy a ti slovo přítel použivaji prostě pořád, obzvlášt často pokud se Vás snaží odbýt nebo urazit a nějak to zamaskovat. Moc jim to nejde. Je fakt že ta loajalita měla být v uvozovkách, měla být ve smyslu firení loajality zmiňované HR pracovníky. Jednou už jsem byl pro nadbytečnost propuštěn a i to byla cená lekce a reality check. A ano firma se vás zbaví hned když se jí přestanete hodit. Když se dneska podívám zpětně tak jsem byl při nástupu do prvního zaměstnání ze školy neuvěřitelně naivní :)


Východní typy znám také, ale stejně používají slovo přítel i na západě, když jde o business. On ten poměr (prosím o prominutím admina) "zmrdů " bude stejnej od Abcházie až po Zimbabwe. A i ten nejbližší Vám bodne kudlu do zad, když k tomu bude mít pádny důvod. Historie je plná takových případů. A nejvíce jich poháněla touha po moci či zisku.

Jak řekl, tuším dr. Koukolík, nejvíce psychopatů najdete v těch nejvíce TOP pozicích. A pokud takové "případy" mají možnost ovládat světové dění, skrz neomezené množství finančních prostředků, nikdy to nepovede k užitku. Příroda, internet a další spousta věcí nám ukazuje, že nejlépe funguje totálně decentralizovaný systém. Dnešní systém je čistý korporátní fašismus. Jedna korporace prakticky bez omezení požírá druhou a nějaké regulace nefungují, neb tyto korporace si dávno koupily loajalitu volených zástupců lidu.

Sice sem nezažil bolševika, podle toho co jsem slyšel je dobře, že je mu konec. Ale tak nějak cítím, že i tento systém padá na dno propasti a čeká na tlumený náraz. Horší je že žádné tlumiče nemáme. Až praskne to, že vůbec nic tady není vůbec ničím nějak podloženo, a ti něco měli najednou nemají nic, protože jim to sebral ten nahoře, tak z toho bude celkem vítr. A s podobným názorem se poslední dobou často setkávám spíše u starších a vzdělanějších lidí, se kterými mám možnost v práci komunikovat a je jich skutečně hodně. A pokud takovéto krize přicházejí kontinuálně, nemůže jít o náhodný vývoj.
Radim
 
Příspěvky: 19
Registrován: pát 05. dub 2013 21:44:36

Re: New World Order

Příspěvekod Radim » sob 06. dub 2013 1:06:14

babybliss píše:re Radim:
OK, ja som nikdy netvrdil ze dosledok krachu na Cypre ci v grecku bol sposobeny len jednym faktorom. Ten clanok nehodlam komentovat pretoze nebol pisany mnou a to ci dany clovek uviedol vsetky dovody na krach alebo nie ide mimo mna. Som ale rad ze protestujete proti tomu ze to bola konspiracia :)
Co sa tyka bodu C. myslim ze WB velmi nema co hovorit to prijmacieho procesu EU, ale budiz, ako som povedal velmi zalezi na tom ako prezentujete svoje vysledky. tieto vysledky boli prezentovane jednou z firiem patriacich do BIG Five. takze z pohladu EU tam nebol dovod na nedoveru, v spatnom pohlade maju dany ludia asi hlavu v smutku, ale musime si uvedomit ze dana firma je len firma skladajuca sa z ludi ktori su motivovani peniazmi a ked mate vidinu niekolko milionoveho bonusu ak sa vas klient stane clenom EU, myslim si ze vsetky zabrany idu stranou.


Daná firma jedna z mnohých, které mají své lidi v TOP managementu EU a ECB.
Bylo by dobré, zkusit se podívat, kdo stojí za vytvořením EU. Osoby interesované jsou známy a jejich finanční krytí také. Nejde o nic jiného, než o totální převzetí ekonomické moc nad jednotlivými státy společenství. Né nadarmo se tomuto problému říká "Dluhová Unie". Ti samí co rozkradájí americké rezervy, rozkrádají EU. Technokrati ala Mario Monti už dávno obsadili EU v žoldu WorldBank. Napojení Goldmana na Worldbank také známo už dávno. Všechno frčí přesně podle plánu a obyčejní lidé jenom koukaj jak přicházejí o naprosto vše, i když oni nic neprožrali a poctivě pracovali.
Korporace ovládají státy místo volených zástupců....

Čtěte hltejte, tohle Vám v mainstreamu totiž nenapíšou. Budete čumět s otevřenou hubou.
http://www.globalresearch.ca/the-confis ... ks/5329411 Celý global-research mohu vřele doporučit.

A ještě jednou pro obecenstvo, kdo nepochopil FED ani neví kam se podělo $9,000,000,000,000 $ a nějaký Washington DC mají uplně na háku.
http://www.youtube.com/watch?v=1QK4bblyfsc
Radim
 
Příspěvky: 19
Registrován: pát 05. dub 2013 21:44:36

Re: New World Order

Příspěvekod Crovax » sob 06. dub 2013 14:02:27

kubec uprimne ti poviem, ze sa ti cudujem. kto chce vie, ktoe nechce nevie a vediet nebude. konspiracnym teoriam som sa zacal venovat par mesiacov po 9.11 takze ti uplne rozumiem a viem "woco go". zial mainstream robi svoje a viac ako polovica ludi diskutujucich s tebou sa nepyta zo zaujmu, ale sa snazi protirecit.
Crovax
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob 06. dub 2013 13:56:22

Re: New World Order

Příspěvekod eldedkus » sob 06. dub 2013 14:57:45

Crovax píše:kubec uprimne ti poviem, ze sa ti cudujem. kto chce vie, ktoe nechce nevie a vediet nebude. konspiracnym teoriam som sa zacal venovat par mesiacov po 9.11 takze ti uplne rozumiem a viem "woco go". zial mainstream robi svoje a viac ako polovica ludi diskutujucich s tebou sa nepyta zo zaujmu, ale sa snazi protirecit.


Tak celkem souhlasím.
eldedkus
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned 04. lis 2012 20:08:23

Re: New World Order

Příspěvekod Kubec » sob 06. dub 2013 18:02:16

Ja sa tiez niekedy cudujem sam sebe.. Som admin na FB stranke ANTI ILLUMINATI, mame tam 30 000 ludi, takze informacie ludom davam zo zvyku. Akurat ze na tej stranke 80% ludi vie o com tocim. Stranok ako Postapo je velmi malo tak som to sem skusil hodit ci sa to ujme. Najhorsie je ze ti ludia su lenivi pozret pol hodinove video, namiesto toho ti povedia ze ich nezaujima video ale chcu pocut fakty od teba. Ked im ich povies tak to uplne prekrutia a snazia sa ta zosmiesnit. Ale som rad ze sa aj tu nasli ludia ktori VEDIA.

ps: Nepohodlne temy (dokonca velmi zavazne) sa "odkladaju" do sekcie Volny pokec? :D
Kubec
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 61
Registrován: čtv 21. bře 2013 2:37:25

Re: New World Order

Příspěvekod Vladius » sob 06. dub 2013 18:15:40

Ne, tam se odkládají pouze zbytečná témata a to, co nesouvisí s tématikou PostApo. Koneckonců se to dá vyčíst i z názvu rubriky...
http://PostApo.cz/ - Jednou se to stane! Připrav se, čti PostApo.cz!
Vladius
Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 884
Registrován: stř 02. zář 2009 12:18:12

PředchozíDalší
Fórum Statistiky

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

Možnosti

Zpět na VOLNÝ POKEC