Survival návody, pořady Discovery, dokumentární a dobrodružné filmy... Pohyblivé obrázky o Velkém Průseru patří sem.

Posel budoucnosti

Příspěvekod sahaw » ned 05. úno 2012 0:29:38

http://www.csfd.cz/film/1748-the-postma ... doucnosti/


Citace:"Zpustošenou krajinou se potlouká tulák (Kevin Costner) se svým mezkem. Na živobytí si vydělává přednesem Shakespearových dramat. Při jednom z jeho vystoupení je proti své vůli zrekrutován do Bethlehemovy armády. Z "přijímače" se mu podaří uniknout a aby při útěku nezmrznul, "půjčí" si z náhodně nalezené kostry pošťáckou uniformu. S cílem zůstat naživu přichází do městečka Pineview a tvrdí, že je skutečným poštovním úředníkem obnovené vlády Spojených Států."
Esu tinginys.
sahaw
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 816
Registrován: ned 04. pro 2011 19:33:00
Bydliště: Praha/Kolin

Re: Posel budoucnosti

Příspěvekod Solomon » stř 08. úno 2012 14:27:16

ten film má hodně slibnej začátek, kterej se ale pomalu obrací k horšímu a když ten film končí tak se držíte za hlavu, že se to tak pokazilo. Jde o takovej postapo Tanec s vlky :-). Já mám sice rád tenhle typ filmů a viděl jsem ho hodněkrát (mám ho na stejným DVD jako Vodní svět a Maxe, takže si dám sem tam postapo maraton :-) ), ale pokud člověk není američan, tak ho ten patos a naivita bude bít do zubů. Mám sice ten film rád (asi jsem infantilní), ale člověk při něm musí přivírat obě oči a chvílemi se nedívat.
Pokud jde o předlohu Pošťák, tak ta je o něco lepší, ale taky trpí stejným druhem naivity a USA-patosu jako film, což je škoda, protože vůbec není špatně vymyšlená.
Solomon
 
Příspěvky: 81
Registrován: úte 05. črc 2011 18:17:42

Fórum Statistiky

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

Možnosti

Zpět na Video materiály

cron