Přečtením této větve můžete zabránit zbytečným sankcím!

Pravidla portálu PostApo.cz

Příspěvekod Vladius » pon 24. led 2011 23:38:29

1. Admin a team PostApo.cz máji VŽDY pravdu.
2. Pokud tomu tak není, viz bod 1.
3. PostApo.cz je soukromý majetek, do kterého byly investovány nemalé finanční částky, tudíž možnost být členem tohoto portálu je pro vás výsadou, nikoli svatým právem.
4. Žádné slovní útoky (sexuálně, pohlavně, náboženský či národnostně motivované narážky, urážky, vulgarity apod) nebudou tolerovány. Viník bude okamžitě potrestán. V některých případech hrozí také zveřejnění jeho identity. Dynamické IP se taky dají řešit.
5. Žádný z příspěvků nesmí porušovat platné zákony České republiky. Je zakázáno i nabádání k porušování zákonů ČR a nemorální činnosti.
6. Provozovatel si vyhrazuje jednoznačné právo smazat, upravit, přemístit jakýkoliv příspěvek či znemožnit používání fóra kterémukoliv uživateli, pokud tak uzná za vhodné a to i bez předchozího upozornění nebo následného vysvětlení. Pokud tento bod vám dělá problém, znovu si přečtěte body 1,2,3.
7. Veškeré příspěvky jsou vkládány zcela dobrovolně, uživatelé nemohou za ně požadovat odměny (hmotné či nehmotné).
8. Při kopírování materiálů a vkládání na jiné weby/konference je NUTNÉ uvést odkaz na PostApo.cz (příslušné téma na webu/vlákno naší konference).
9. Veškerá komerční inzerce zveřejněná bez povolení teamu PostApo.cz a uhrazení poplatku bude okamžitě mazaná a inzerenti dostanou trvalý ban. Nekomerční reklamy (osobní stránky apod) je možno zveřejňovat zdarma, ale jen a pouze se souhlasem teamu PostApo.cz. V případě zájmu o inzerci na našem webu/fóru, kontaktujte nás prostřednictvím emailu nebo soukromé zprávy.
10. Než otevřete vlastní téma, použijte funkci HLEDAT! Pokud to nepomohlo, použijte funkci HLEDAT!
11. Nepoužívat citace posledního příspěvku.
12. Píšeme SPISOVNÝM českým, slovenským, anglickým, německým, jakýmkoli jazykem. Občas je těžší louskat hieroglyfické vyjadřování ve vlastním jazyce, nežli spisovný a srozumitelný text v jazyce cizím.
Doplněno Artifexem
Vladius
Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 884
Registrován: stř 02. zář 2009 12:18:12

Fórum Statistiky

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

Možnosti

Zpět na ! ! ! PRAVIDLA ! ! !

cron