Poctivé tabasco je výhoda ale jen jestli je opravdu poctivé, většinou když si dávám v restauraci něco "Ďábelské", "Pouze pro odvážné", "Extra pálivé", "Na vlastní riziko" tak pak na servírky smutně koukám že mne zase zklamaly protože bych to nenazval ani pikantním. (Asi si dovedete představit, že když dělám doma Naga Jolokia ďábelský guláš tak mi celý hrnec zbyde) A to ještě je slabý odvar proti tomu co spořádají kolegové ostrožravci, z toho i mně slzí plosky na nohou, prostě, nic se zase nemá přehánět jako třeba totok: http://www.habanero.cz/detail/satan-s-shit/
(a to už jsem ochutnal i pepřák... (pálivé ale taková mdlá, lehce plastová příchuť, trošičku hořké se zemitým podtónem http://blades-n-fantasies.co.za/Blades/SWP1300.jpg ) i klasický CN slzák (cibulová, taktéž lehce nahořklá chuť, hlavní podíl jemně smažené cibulky, trošku čerstvé ale opět syntetický plastový podtón s náznakem mandlí a majoránky, možná ještě trošičku jablečný ocásek))