Píšete "do šuplíku"? Už nemusíte! Zveřejněte zde své povídky, básně, romány či jakoukoliv jinou PostApo tvorbu. Ostatní uživatele si to rádi přečtou a třeba doporučí nějaké změny a vylepšení. Ti nejlepší z vás se dostanou na hlavní stranu webu.

Re: Literární soutěž - bude zájem?

Příspěvekod End » ned 11. bře 2012 18:53:48

no ale v pravidlech je libovolny styl a to co je pro jednoho hromada chybnych nesmyslu muze byt pro druheho umelecke dilo a to at uz rozhodnou ctenari del co je co
End
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 131
Registrován: pon 20. úno 2012 16:47:04

Re: Literární soutěž - bude zájem?

Příspěvekod Chorche » ned 11. bře 2012 19:06:18

Hele klidně ti slíbim, že kdybych čirou náhodou vyhrál tu soutěš, tak tu tvou kudličku věnuju na charitativní účely :-D A nebo si jí můžeš nechat aby sis nanarušil zbírku. Musíš si nějak srovnat priority. Když už vypisuješ soutěž a rozhodneš se tam věnovat nějakou cenu, nejspíš proto aby sis zvednul návštěvnost, nemůžeš pak toho zase litovat žeo... Ale možná sis třeba myslel že vyhraje nějaká "tvoje" povítka a kudlička zůstane doma :-D Tak pro tvý klidný spaní ti fak zaručuju že ti z mej strany kudlička zůstane. Ale musíš holt pošéfovat ty jiný soutěžící :-D
Chorche
 
Příspěvky: 7
Registrován: pát 09. bře 2012 11:12:11

Re: Literární soutěž - bude zájem?

Příspěvekod Vladius » ned 11. bře 2012 19:22:51

Chorche, kdybych chtěl zvýšit návštěvnost tohoto webu, tak bych pracoval na SEO, najal pár pisálků apod. Nebo jsi skutečně tak naivní, že si myslíš, že ty zveřejněné povídky nějakým způsobem zvyšují návštěvnost?
Priority mám naprosto srovnané. Zrovna v případě PostApo.cz je moji hlavní prioritou pobavit se, relaxovat. Přečíst si něco nového a zajímavého.
Stejně tak, jak to nejspíše bylo u tebe, když jsi na konci roku 2005 zakládal svůj web. Nebo ne?
Mimochodem, proč tak vášnivě cpeš své veledílo zrovna do soutěže? Na jednu stranu tvrdíš, že to klidně zveřejníš jinde a prezentuješ se skoro jako mecenáš a zachránce našeho skomírajícího webu, na druhou tu máváš svojí velkou návštěvností ;). Jestli tak nutně potřebuješ nějakou kudličku, řekni, rád ti věnuji nějakou ze sbírky, aby byl klid.
P.S. Jo, když už jsme u toho, tento web existuje půl druhého roku a za tento relativně krátký časový úsek si nevede vůbec špatně. Rozhodně mnohem lépe, než tvůj web v roce 2007. A to vůbec nemluvím o volnomyšlenkářském střeleckém fóru, které hnije zaživa jak dlouho, 5 let, nebo déle? ;)
http://PostApo.cz/ - Jednou se to stane! Připrav se, čti PostApo.cz!
Vladius
Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 884
Registrován: stř 02. zář 2009 12:18:12

Re: Literární soutěž - bude zájem?

Příspěvekod Chorche » ned 11. bře 2012 22:40:56

Máš špatný info, offroadforum funguje už od vánoc 2004 ;-) Ale vidim že sem ti šlápnul na kuří voko...
Jestli se sem chodíš bavit a relaxovat jak píšeš a na sledovanosti a prachách ti nezáleží, proč potom píšeš v podmínkách používání "3. PostApo.cz je soukromý majetek, do kterého byly investovány nemalé finanční částky, tudíž možnost být členem tohoto portálu je pro vás výsadou, nikoli svatým právem." ?
Kamaráde, to je tochu křeč :-D
Já ti nabídnul naprosto zdarma povítku, žádnou cenu nechci, ale jedinou mojí podmínkou je aby se mohla zúčastnit soutěže. Mam k tomu svý naprosto nezištný důvody. Ty si ale zřejmně potřebuješ dokazovat svojí neomezenou moc v rozhodování o tom kdo a co může něco zveřejnit nebo nemůže.
Jestli je to teda tvý poslední slovo, budu to respektovat a popřeju ti v tvym projektu hodně štěstí :-D A hlavně aby vyhrála ta tvá povídka :-D
Chorche
 
Příspěvky: 7
Registrován: pát 09. bře 2012 11:12:11

Re: Literární soutěž - bude zájem?

Příspěvekod matlafous » ned 11. bře 2012 22:49:50

Chorche, mám takovej dojem, že Vladius prostě jen chce dodržet bod č. 2 ze svého zadání :) - copak je to tak nepochopitelné? Soutěž již začala, proto zpětná změna pravidel není zrovna dobrý nápad. Zkus navrhnout pravidla na příští soutěž, třeba uspěješ. Teď můžeš zkusit požádat o zařazení své povídky do hlasování mimo soutěž - tím dospěješ stejného cíle a zároveň neplivneš do tváře všem, kteří pravidla dodrželi :) ... teda jestli to s tou svou nabídkou myslíš vážně a jen tu neděláš machra.
Klackama a kamením.
matlafous
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 102
Registrován: čtv 01. bře 2012 16:14:03

Re: Literární soutěž - bude zájem?

Příspěvekod GLORY » pon 12. bře 2012 0:22:37

Já se na to už nemůžu dívat, taky mám problémy s gramatikou, ale povíDka se píše s D!
Svět ovlivňuje nás, a my ovlivňujeme svět.
GLORY
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 7
Registrován: sob 25. úno 2012 9:02:40

Re: Literární soutěž - bude zájem?

Příspěvekod Překladatel » pon 12. bře 2012 12:49:42

Vladiusi, asi tě vezmu za slovo. Nutně bych nějakou kudličku potřeboval :)
Překladatel
 
Příspěvky: 12
Registrován: sob 25. úno 2012 16:55:53

Re: Literární soutěž - bude zájem?

Příspěvekod Chorche » pon 12. bře 2012 15:51:16

No, odpovědi od Vladiuse sem se nedočkal. Co se dá dělat. Příde mi komický abych prosil admina o to, jestli mi laskavě bez nároku na výhru zveřejní povídku. Jenom kvůli nějakejm pofidérním pravidlům, který stejně popíraj sami sebe jak poznamenal End. Pánové, myslíte si že po Velkym průseru budou platit nějaký pravidla ? :-D Jediný který bude platit bude zabij a sežer první nebo budeš zabit a sežrán... :-D Hrajete si tu na survivalisty a přitom se nimráte v naprosto podružnejch věcech jako je gramatika. Ta moje povídka neni napsaná nespisovně samoúčelně. Je to 1st person vyprávění někoho kdo neni zrovna učitelka češtiny a nedisponuje wordem s autmatickejma vopravama...
Vladiusi, jestli si to ty kdo sepsal todle dílo http://www.piste-povidky.cz/autorske-dilo/7271 tak musim konstatovat, že by wordovskou cenzurou asi taky neprošlo :-D
Chorche
 
Příspěvky: 7
Registrován: pát 09. bře 2012 11:12:11

Předchozí
Fórum Statistiky

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

Možnosti

Zpět na Literární tvorba uživatelů

cron