Vladius píše:OK, stále jsi neodpověděl, jak že Ten Děsivý Nový Režim ovlivňuje ty rodiny. Nechci videa, chci konkrétní vliv a působení na tyto konkrétní lidi. Odpověď žádná. Takže je neovlivňuje nijak. Tudíž je ten řád bezmocný. Je to tak? Dává to smysl? A to, že někdo má někde nějaké logo, jéjéjé. Když mi jedna moje piha připomíná rybu, což může být dáno do souvislosti s nápisem INRI, znamená to, že jsem On, nebo se mám spíše léčit?
Tak třeba tím, že ať už se frajer ve své palačinkárně otáčí sebevíc, nikdy si nevydělá dost. Jeho finance kontrolují ONI (nemám rád označování této skupiny různými termíny od iluminátů po bilderberg, protože špička prostě není vidět a cokoliv pojmenovaného vidět je, proto používám termín ONI) Třeba tím, že kamkoliv se hne může být sledován. Třeba tak, že svými kroky vyrvali z kořenů národnostní rovnováhu a tedy se ve Francii bude tvůj model brzy potýkat s tím, že nepodvolí li se koránu, uřízne mu nějaká špína s hadrem na čele hlavu. A zda se bude moct sebrat a z Francie zmizet, tak o tom opět rozhodují ONI. I ty dva psy mu mohou kdykoliv zakázat. Kromě toho dokonale kontrolují o co se zajímá, protože oni v podstatě ovlivňují finančními toky veškerý mainstream. A vše je celkem na pozadí, dokud si to tvůj Jacques von Palačinka a nechce z toho ven.
Tví rusové jsou v podstatě materiál na odpis a aby se nevymkli jejich děti kontrole, k tomu je tu už dost sprzněné školství.
Kongo Lady je bezcenný odpad a jediné co je třeba hlídat je, aby se nedostala ven. Prostě koupí každého kdo by jen potenciálně mohl vymyslet lék na HIV a hlavně jí nepustí z Konga. Její život ovlivnili už dávno tím, že kdysi dodali do Konga dost fetu a zbraní...
Nebaví mě to rozepisovat, ale pokud si zrovna čtenář PoAp fora neuvědomuje jak moc je jedinec závislí na společnosti a jak jej tato závislost může limitovat, nemá stejně žádnej sloh moc cenu. Přečti si Orwelovo 1984. Říkaly mu, že je blázen. Všechno co popsal, bylo dávno překonáno.
Co mají všichni společného? Potřebují jíst a jídlo mají ONI. Není důvod je ovládat konkrétně, jen je udržet jako součást masy, kterou mají pod kontrolou. A stačí luskńout prsty a Jacques Von Palačinkovi se v životě udá pár veletočů, takže skončí jako vězeň v Ugandě a nikdo už ho v životě nenajde. Stačí mít pod kontrolou tajnou službu v obou zemích. Proč? Nevím, možná von Palačinka čte na webu špatná fóra. Nebo se jen náhodně stane svědkem něčeho, co nemělo mít svědky. Že se to neděje? To už je na tvém posouzení.
A co jim to přináší? Co přináší lidem posedlým mocí moc?
Tolik k tvému požadavku KONKRÉTNÍCH příkladů ze života FIKTIVNÍCH pipulů...