Vše, co dělá randál a zabíjí živé tvorečky. Palné zbraně, kuše, luky, bolaso, tomahavky a jiné hračky.

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod stepan-hawk » sob 13. dub 2013 18:19:09

Eruve0 píše:END: zhlédni toto video a řekni mi poté co tě vede k tomu,že zbraně v ruce slušných ozbrojených lidí je nenapravitelné zlo. ;)


Dovolil bych si odpověď i když to nebylo mířeno na mě. (to jsem si dovolil dost)
Podle toho vide je fakt, že mezi lidmi je mnohem více zbraní, které s sebou více nosí. Ale jak to, že se tedy musí policisté více vybavovat? Vždyť přece podle toho vide více zbraní mezi lidmi znamená méně nebezpečných zločinců.

Můj názor: Většina těchto truhlíků si může munici normálně nakupovat v krámě. Pokud by došlo k opravdu masivnímu zákazu zbraní, tak si tihle lidé s těma nelegálníma zbraněma moc nezatrénují. Pokud by byly jediné prodávané náboje do loveckých a malorážkových zbraní tak by oni museli munici pro nelegální zbraně opatřovat stejně nebezpečně jak si dnes opatřují zbraň. A to dnes udělají jednou a pak už mají veget, protože na shánění munice pro nelegální zbraně nic těžkého není stačí si dojít do krámu.

A k tvému dotazu: A jak budeš zjišťovat, že je dotyčný člověk slušný? Máš telepata? Budeš každého monitorovat od narození aby jsi to věděl? Bude to rozhodovat komise? Bude rozhodovat lékař?
Myslet dopředu neznamená si koupit basu piv místo dvou lahví, ale přemýšlet občas co by kdyby a sem tam si něco připravit na dlouhodobé hledisko.
Věc, kterou budete znát vám někdo možná mučením vezme, ale i poté ji budete mít.
stepan-hawk
 
Příspěvky: 307
Registrován: čtv 08. lis 2012 20:29:01
Bydliště: královská část prahy

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod Artifex » sob 13. dub 2013 18:51:25

End píše:Protože mě sere to, že když někomu nabouráš auto tak na tebe vytáhne bouchačku, když někoho nasereš v hospodě vytáhne na tebe bouchačku, když ditě vleze rodičům do trezoru, sebere pistoli a zastřelí svého bratra. Malichernosti končí smrtí jen kvůli tomu že namachrovaný pako vlastní zbran. Schválně se pochlub kolik máš zbraní, kolikrát si s nima někomu zachránil život a kolikrát si s nima machroval na střelnici nebo někde jinde. Máš je jen pro svoje uspokojení. Čim větší zbran tim menší p.... Zbraně by měli vlastnit jen lidé co je potřebují a ne lidé co je chtějí. To by jsme za chvíli mohli rozdávat lidem anthrax, protože si někdo chce vyzkoušet co to udělá se psem.



Oukej, mám 13 registrovaných zbraní, nemachroval jsem s nimi nikdy na střelnici, protože na střelnici chodím nejčastěji učit střelbu terčovou i taktickou, můžeš si mne najít na zbranekvalitne.cz jako lektora. Zachránil jsem s nimi život sobě či jiným 3x, pokaždé hlášeno PČR a z útočníků se stali celostátně hledaní, jeden z nich byl zadržen opět do příjezdu PČR, které byli předán, kupodivu opět recidivista. Tito útočníci měli nože, jeden teleskop. Peníze, či zdraví jsem tím zachránil nespočetněkrát, tam vždy stačilo ukázat. Předtím, než jsem se stal vlastníkem zbraně se mi stalo několikrát napadení jistou menšinou, pokaždé z toho bylo šití. A aby sis nemyslel, že čím větší zbraň, tím menší, pak nosím nejčastěji kompakty nebo subkompakty takže se trošku uklidníme, ano? Ještě jeden osobní výpad na zdejší majitele zbraní a BAN, jasné?

Pokud někdo vytáhne zbraň v hospodě, pak je to dle mne debil a porušuje zákon. To samé, když někoho ťukne autem, takovým lidem bych je pochopitelně sebral a poslal na několik desítek let do vězení, s tím souhlasím, najdi si ale, kolik z těchto zbraní je vlastněno legálně? Hm? Nevíš? Cca 45% z těchto případů byly NELEGÁLNÍ zbraně, z těch zbývajících 55% legálních zbraní to byla většina plynovky, vzduchovky či expanzní a jen 6, slovy ŠEST z nich bylo vlastníkem ostré zbraně. Kvůli šesti magorům za 5 let chceš perzekuovat 300 000 slušných vlastníků? Opravdu? Najdi si, kolik je usmrcení či zranění legálně drženou zbraní ročně a kolik je usmrcení či zranění legálně provozovaným vozidlem. Takže první na řadě budou doufám auta a hlavně motorky, protože tam se jedná o desítky tisíc případů ročně oproti jednotkám zranění či usmrcení LEGÁLNĚ DRŽENOU zbraní. ZRUŠME AUTA, JSOU NEBEZPEČNÁ, ti lidi to mají stejně na machrování, jezdit mohou přece autobusem nebo MHD, bude to mnohem ekologičtější a posílí to soudržnost občanů. Aha, slyším potichoučku něco, že v televizních novinách říkají často, že někdo ohrožoval... Zkus dva až tři měsíce na to vyhledat ten případ, jak to bylo opravdu! Ono totiž legální zbraň je vzduchovka, plynovka a podobné hovadiny a právě těmito se stává nejvíc trestných činů. Já jsem osobně pro to, aby plynovky, vzduchovky a flobertky nad 7,5J nebo s podobou reálné zbraně byly na něco jaké malý zbrojní průkaz, kde by byly testy ze zákona a z bezpečné manipulace. Pak by tyhle "zbraně" neměl každý pouliční pobuda, co jde vykrást benzinku, bylo by krásně na světě a méně ovcí by plivalo na legální držitele ostrých zbraní. To vám odpůrcům ale nedochází.
Howgh.
http://PostApo.cz/ - Jednou se to stane! Připrav se, čti PostApo.cz!
Obrázek
Artifex
Uživatelský avatar
Hlavní moderátor
 
Příspěvky: 863
Registrován: stř 04. kvě 2011 11:50:25
Bydliště: Brno

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod End » sob 13. dub 2013 19:15:24

BAN si klidně dávej. Nejsem ovce co se nechá zastrašit, když pejsek ukáže zoubky.
End
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 131
Registrován: pon 20. úno 2012 16:47:04

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod Ulrik » sob 13. dub 2013 19:18:54

2End: jsi na soukromé stránce s určitými pravidly. Je tu diskuze o zákazu zbraní, nikoliv nějaký flame topic zaměřený na urážení uživatelů. Artiflex ti nevyhrožuje, pouze tě napomíná a varuje.
Ulrik
 
Příspěvky: 19
Registrován: ned 12. úno 2012 11:08:33

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod Artifex » sob 13. dub 2013 19:23:11

END: Čekám na neemocionální argumentaci na to co jsem napsal.
A ještě přidám, když ti do baráku vlezou dva magoři, co ti přijdou znásilnit ženu a dceru, co uděláš?
http://PostApo.cz/ - Jednou se to stane! Připrav se, čti PostApo.cz!
Obrázek
Artifex
Uživatelský avatar
Hlavní moderátor
 
Příspěvky: 863
Registrován: stř 04. kvě 2011 11:50:25
Bydliště: Brno

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod Kubec » sob 13. dub 2013 20:07:38

Schova sa pod postel aby sa jemu nic nestalo :(..
Kubec
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 61
Registrován: čtv 21. bře 2013 2:37:25

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod Artifex » sob 13. dub 2013 20:15:40

No, já si také myslím, tady je banda lidí, kteří se teoreticky nebo prakticky připravují na to, když vybouchnou všechny normální možnost a je naprosto jedno, jestli přistanou ufoni, na dvorku se usídlí zelený sliz, do baráku vlezou posluhovači NWO, přijde záplava, na Vídeň shodí nějaký magor atom, ve městě bouchne chemička nebo prostě banky přestanou vyplácet úspory kvůli krachu a lidi nebudou mít co jíst a z paniky zdivočí, všechno jsou to prostě více či méně pravděpodobné průser. A vždycky se bude třeba nějak bránit nebo chránit, ať už se jedná o cokoli. A pak sem přijde takovýto člověk, který je proti tomu, aby se lidé bránili, to nechápu. Když začne padat spad protože jánevímco, půjdeš do ulic a budeš zhluboka dýchat? Když na mostě náklaďáku praskne trubka a začne se vyplavovat nafta půjdeš si nabrat vodu do řeky. Když tě tedy na ulici nebo doma někdo napadne, uvaříš jim kafe a necháš se pobodat? Ale pozor, to kafe musíš udělat bez kofeinu, kdyby nedejbože pachatele klepla pepka, pak bys způsobil jeho smrt a byl bys vrah! A také pozor na ostré hrany nábytku doma? Co kdyby zloděj uklouzl a rozbil si čelíčko, jak bys s tím zvládl žít?!
http://PostApo.cz/ - Jednou se to stane! Připrav se, čti PostApo.cz!
Obrázek
Artifex
Uživatelský avatar
Hlavní moderátor
 
Příspěvky: 863
Registrován: stř 04. kvě 2011 11:50:25
Bydliště: Brno

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod Annele » sob 13. dub 2013 20:29:21

Artifexi, kde se pohybujes a co delas, ze ses tolikrat dostal do situace, kdy jsi musel k sebeobrane nebo obrane vytahnout pistoli?
Annele
 
Příspěvky: 142
Registrován: ned 14. říj 2012 15:24:27

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod Kubec » sob 13. dub 2013 20:32:58

Artifex, dakujem ze v tych moznostiach scenarov uz myslis aj na mna! :)

End: Tie tvoje teorie o tom ako dieta vezme otcovi zbran a zastreli brata, seba alebo inych ludi.. Co k tomu povedat. To by trebalo dat zámok na kuchinsky suflik kde su noze a ine ostre predmety. Vlastne celkovo schovat doma vsetko nebezpecne. Strelnu zbran treba mat mimo dosahu deti a inych osôb, najlepsie v trezore. Ked sa udeje takato kradez zbrane, je to chyba jednotlivca. Teraz vam poviem nieco co sa vam mozno nikomu pacit nebude. Keby dostali strelne zbrane vsetci obcania (samozrejme s vynimkou psychycky chorych ludi) kriminalita by klesla ;)
Kubec
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 61
Registrován: čtv 21. bře 2013 2:37:25

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod Artifex » sob 13. dub 2013 20:39:31

Něco z toho bylo v Brně na Cejlu nebo poblíž, něco agresoři v práci.
No a jen to ukázání bylo třeba v centru Brna v podchodu pod nádražím večer, když jsem šel ze směnárny a kdosi s nožem si vytipoval, že před silvestrem by se mu hodily Eura a podobné případy, tam se to všechno vyřešilo ukázáním si trumfů a bezproblémovým opatrným odchodem každý za svým štěstím.

Kubec: Mně Tvůj názor nevadí, jen nemám rád, když někdo moc vykřikuje, že jeho názor je jediný správný a chce tím omezovat ostatní. Něco na tom pravdy být může, člověk nikdy nemůže vědět všechno a souvislosti všeho, zatím mi to přijde přehnaně centralizované, to, co tvrdíš, že je všude neřádstvo sám vidím, myslím ale, že to není pod nějakým globálním vedení a každý si hrabe hovínka na svém písečku. Některé záležitosti jako Sýrie, Lybie atd. jsou pochopitelně docela průhledné jako vnější vliv.

Jinak je to přesně tak, jak píšeš, dělal se výzkum mezi zatčenými pachateli násilných trestných činů, zdali by vědomě napadli někoho, o kterém by jen PŘEDPOKLÁDALI, že by mohl mít zbraň u sebe. Výsledky byly jednoznačné, velká většina odpověděla, že pochopitelně ne, že by si raději potkali na nějakou bezrizikovou, ideálně i fyzicky znevýhodněnou osobu, kde by nehrozilo jejich prozrazení nebo ohrožení.
http://PostApo.cz/ - Jednou se to stane! Připrav se, čti PostApo.cz!
Obrázek
Artifex
Uživatelský avatar
Hlavní moderátor
 
Příspěvky: 863
Registrován: stř 04. kvě 2011 11:50:25
Bydliště: Brno

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod Annele » sob 13. dub 2013 20:54:54

To mi prijde celkem dost, ja jsem pres Zabrdovice jezdila a chodila nekolik let, nekdy i pozde vecer, ale problem jsem mela jen jednou a vyresila jsem jej i bez zbrane. A to jsem drobna zena s brylemi, tudiz celkem idealni obet.
Annele
 
Příspěvky: 142
Registrován: ned 14. říj 2012 15:24:27

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod Artifex » sob 13. dub 2013 21:03:29

Asi očividně mají naši spoluobčané rádi nenápadně působící muže v obleku s velkým hliníkovým kufrem.
Jinak teď zrovna asi 2 dny před silvestrem měla moje Drahá problém přímo na Maliňáku, který naštěstí skončil jen fackovačkou, kdybych tam byl tak bych také asi buď nevytáhl nebo jen ukázal, jde o to správně vyhodnotit situaci ale když už se rozletí ocelová trubka vůči hlavě tak se prostě jedná o probíhající útok a i PČR se divila, že jsem dotyčnému nepustil pár včelek do kožichu, když jsem mohl.
http://PostApo.cz/ - Jednou se to stane! Připrav se, čti PostApo.cz!
Obrázek
Artifex
Uživatelský avatar
Hlavní moderátor
 
Příspěvky: 863
Registrován: stř 04. kvě 2011 11:50:25
Bydliště: Brno

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod End » ned 14. dub 2013 7:35:39

Já jsem nikdy neřekl, že jsem proti zbraním. Jen chci aby je nosily kompetentní a psychicky stabilní osoby. Je nutno si uvědomit že primární účel zbraní je zabíjení až potom sebeobrana. Udělat si zbroják je lehčí než udělat papíry na auto. Zbran do ruky může dostat každá svéprávná osoba co nemá zápis. Vojáci nebo policajti cvičí se zbraní jako blázni a pak je teprve pustí do terénu se zbraní v ruce, zatímco nějakej civilní jouda si napíše testík, vystřelí párkrát na terč a může do terénu. Noste si zbraně ale napřed prokažte že je můžete řadně zabezpečit, složté řádné testy (ne ty dnešní co se dají naučit nazpamět), a hlavně složte řádné psychotesty.
End
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 131
Registrován: pon 20. úno 2012 16:47:04

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod Artifex » ned 14. dub 2013 11:53:42

Takže jak by sis ty testy představoval, když se na ně nemá jít naučit? Divil by ses ale u nás ve skupině 20 lidí 8 vyletělo na testech, 9 na bezpečné manipulaci a nastříleli všichni takže 3. Stále ti ty testy přijdou jednoduché, nebo jsi náhodou podlehl před nedávnem mediální masáži, že zbroják vlastně získá každý?
http://PostApo.cz/ - Jednou se to stane! Připrav se, čti PostApo.cz!
Obrázek
Artifex
Uživatelský avatar
Hlavní moderátor
 
Příspěvky: 863
Registrován: stř 04. kvě 2011 11:50:25
Bydliště: Brno

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod End » ned 14. dub 2013 13:02:46

Na testy se samozřejmě naučit, ale ne že se naučíš badabcdcca a kroužkuješ ani nevíš co. Napřed složíš psychotest jestli vůbec máš rozum na to nosit zbran, pak pujdeš na testy co jsou dneska ale upravený aby to nebylo jako básnička a nakonec praxe, bezpečná manipulace, střelba atd.(jako dneska) + simulace reálných situací například útočník vytáhne nůž a jde po tobe a pozorovat jak se zkoušený zachová v praxi. Prostě něco podobnýho jako maj policajti nebo vojáci. Absolvuješ rádný výcvik se zbraní a pak si tě vyzkouší.

Jinak abych ti odpověděl na otázku o jednoduchosti testů. Znam človeka co má zbroják a když ho má on tak ho musí dostat i cvičená opice. Jak už jsem říkal nejsem ovce. Mám svoji vlastní hlavu a nenechám se ovlivnovat nějakou mediální masáží. Jo a jinak jesli jsi lektor a vyletělo ti tolik záků tak nejsou špatní žaci ale učitel.
End
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 131
Registrován: pon 20. úno 2012 16:47:04

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod Vladius » ned 14. dub 2013 13:44:40

End píše:Na testy se samozřejmě naučit, ale ne že se naučíš badabcdcca a kroužkuješ ani nevíš co.


Mohu se zeptat, kdy jsi dělal testy, na které kategorie a jak jsi dopadl? Kolik let vlastníš ZP? Připravoval ses na to, nebo jen stačilo se naučit badabcdcca?


End píše:Znam človeka co má zbroják a když ho má on tak ho musí dostat i cvičená opice.


Znám několik lidí, které bych nejraději zbavil i svéprávnosti, avšak vlastní řidičský průkaz. Co s tím?


End píše:Jo a jinak jesli jsi lektor a vyletělo ti tolik záků tak nejsou špatní žaci ale učitel.


Mám pocit, že to v osobních útocích na Artifexe silně přeháníš a v bezdůvodné afektované zaslepenosti nevidíš, že to psal o VLASTNÍCH zkušenostech se získáním ZP, ne o svých žácích.
http://PostApo.cz/ - Jednou se to stane! Připrav se, čti PostApo.cz!
Vladius
Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 884
Registrován: stř 02. zář 2009 12:18:12

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod stepan-hawk » ned 14. dub 2013 13:45:40

End: Jsem sice na tvojí názorové straně, ale méně emocí a méně urážek by neškodilo.

Artifex: A to je běžný výsledek nebo se špatně vyspali?
A za jak dlouho to smí člověk znovu a kolik to řádově stojí?
Myslet dopředu neznamená si koupit basu piv místo dvou lahví, ale přemýšlet občas co by kdyby a sem tam si něco připravit na dlouhodobé hledisko.
Věc, kterou budete znát vám někdo možná mučením vezme, ale i poté ji budete mít.
stepan-hawk
 
Příspěvky: 307
Registrován: čtv 08. lis 2012 20:29:01
Bydliště: královská část prahy

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod Annele » ned 14. dub 2013 14:45:17

A co se clovek musi ucit na ridicak? Ja jsem se na teorii pripravila za pul hodiny a testy jsem mela na nejakych 95%. A hovada s ridicakem napachaji svym nezodpovednym chovanim vice skod, nez hovada se zbrojakem.
Annele
 
Příspěvky: 142
Registrován: ned 14. říj 2012 15:24:27

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod Zantur » ned 14. dub 2013 15:05:43

End píše:Jo a jinak jestli jsi lektor a vyletělo ti tolik žáků tak nejsou špatní žáci ale učitel.

Cože? promiň, ale jak něco takového můžeš vůbec vypustit z huby, nebo napsat ?!
Tvoje myšlení mi připomíná tento obrázek:
Obrázek

To, že se žák, příp. student nenaučí není chybou učitele, ale žáka.
co už...
Zantur
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 130
Registrován: čtv 05. črc 2012 15:08:31
Bydliště: Vsetínsko

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod stepan-hawk » ned 14. dub 2013 15:33:56

Annele píše:A co se clovek musi ucit na ridicak? Ja jsem se na teorii pripravila za pul hodiny a testy jsem mela na nejakych 95%. A hovada s ridicakem napachaji svym nezodpovednym chovanim vice skod, nez hovada se zbrojakem.


Jenže používání aut lidmi přináší poněkud faktičtější přínos společnosti než používání zbraní lidmi. To je srovnávání nesrovnatelného.
Myslet dopředu neznamená si koupit basu piv místo dvou lahví, ale přemýšlet občas co by kdyby a sem tam si něco připravit na dlouhodobé hledisko.
Věc, kterou budete znát vám někdo možná mučením vezme, ale i poté ji budete mít.
stepan-hawk
 
Příspěvky: 307
Registrován: čtv 08. lis 2012 20:29:01
Bydliště: královská část prahy

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod Artifex » ned 14. dub 2013 18:15:47

Zajímavé, že si ENDe domýšlíš naprosto, co není pravda, já se bavil o zkoušce, které jsem si kdysi zúčastnil já jako zkoušený. Jinak pokud chceš vědět moje skóre tak z pár stovek žáků mi neprolezli dva, jeden nenapsal testy a jeden vyletěl na střelbě, protože na dané střelnici neměli možnost využít oporu, i když ji zákon umožňuje. Z bezpečnosti, na kterou dávám největší důraz a konstrukce mi nikdy nikdo nepohořel. Takže se zase zklidníme pěkně, áno?

S-H: Stojí to většinou 500-1500 za zkoušku, 300 komisaři, 500 doktorovi a za každou skupinu ZP 500.
Když uděláš chybu v teorii, můžeš opakovat AŽ ZA 3 měsíce,
Když uděláš chybu při střelbě, můžeš opakovat 1x DO dvou měsíců


Jinak jsem celé odpoledne neodpovídal, protože jsem dle ENDa machroval na střelnici (učil 3 lidi pro ostatní).
http://PostApo.cz/ - Jednou se to stane! Připrav se, čti PostApo.cz!
Obrázek
Artifex
Uživatelský avatar
Hlavní moderátor
 
Příspěvky: 863
Registrován: stř 04. kvě 2011 11:50:25
Bydliště: Brno

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod End » pon 15. dub 2013 8:24:40

Tak ty řekneš jak je to strašmě těžký, že z 20 vyletí 17 a pak se z tebe vyklube že to bylo kdysi dávno a ted přiznávaš že z pár stovek žáku ti vyletí jen 2. To jen dokazuje jak jsou ty zkoušky primitivní. Nemyslíš že je někde chyba, když věc, která je určená k zabíjení, může dostat téměř každý kdo si o ni řekne? To už fakt mužem rozdávat třeba plutonium protože si chce někdo postavit na zahradě jadernou elektrárnu.
End
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 131
Registrován: pon 20. úno 2012 16:47:04

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod End » pon 15. dub 2013 8:30:08

Ještě bych se chtěl zeptat když jsi ten lektor jseš prímo u zkoušek že jo? Stává se ti někdy že žak je u zkoušky vynervovanej?
End
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 131
Registrován: pon 20. úno 2012 16:47:04

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod Vladius » pon 15. dub 2013 9:19:34

ENDe, zcela jsi ignoroval moje dotazy a žádosti ostatních uživatelů u klidnější tón. Celé téma jsi převedl na osobní útoky Artifexovým směrem. Dávám ti proto týdenní ban. Pokud po uplynutí této doby budeš mít zájem o pokračování diskuze, napiš mi na mail a požádej o odstranění blokace.
http://PostApo.cz/ - Jednou se to stane! Připrav se, čti PostApo.cz!
Vladius
Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 884
Registrován: stř 02. zář 2009 12:18:12

Re: EU a zákaz zbraní!

Příspěvekod Artifex » pon 15. dub 2013 15:00:50

END: Co bych jako vyučující dělal u zkoušek? Já je učím, nejsem komisař, který je zkouší, máš vůbec přehled, jak ty zkoušky vypadají, když to stále tak negativně komentuješ? To, že lidi, kteří na to naučím zkoušky dají neznamená to, že je skóre na celkový počet uchazečů je stále špatné, opravdu vidím z tvých příspěvků, že toužíš pouze po tom hejtovat a ne se něco přiučit.
Vynervovaný je pochopitelně každý a to je dobře, kdo nezvládne dodržet bezpečnostní pravidla pod stresem, tomu to do rukou nepatří.
http://PostApo.cz/ - Jednou se to stane! Připrav se, čti PostApo.cz!
Obrázek
Artifex
Uživatelský avatar
Hlavní moderátor
 
Příspěvky: 863
Registrován: stř 04. kvě 2011 11:50:25
Bydliště: Brno

PředchozíDalší
Fórum Statistiky

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

Možnosti

Zpět na Zbraně a pastí

cron