Vše o posilování těla a duše.

Zkušenosti z armády

Příspěvekod Hasdrubal » úte 12. lis 2013 20:20:02

Jsem z generace, která nebyla v armádě a tím pádem mám otázku na kterou mi mužou odpovědět ti kteří to zažili: získal bych nějaké zkušenosti v armádě, které by se mi hodlili do VP a doby po něm? Ale proti tomu by bylo riziko, že bych byl členem AZ AČR nebo vojákem z povolání a zrovna by se stal VP a mě by povolali kdo ví jestli bych se vrátil. Babo raď.
Hasdrubal
 
Příspěvky: 7
Registrován: stř 09. říj 2013 16:46:14

Re: Zkušenosti z armády

Příspěvekod martel » stř 13. lis 2013 8:13:11

Pokud by se něco podělalo a systém by mobilisoval, tak vás povolaj taky. To že jste neprodělal základní vojenskou službu, to neznamená, že nepatříte do mobilizačního kádru a nemáte brannou povinnost. Takhle byste na tom byl ještě hůř, mizerně vycvičenej (nevycvičenej) kanonenfutr. Už z věkové struktury by vyplývalo, že jako mužstvo nebudou povoláváni ti, kteří vojenskou službu absolvovali. Z těch by byli velitelé na nižších stupních.

Hasdrubal píše:Jsem z generace, která nebyla v armádě a tím pádem mám otázku na kterou mi mužou odpovědět ti kteří to zažili: získal bych nějaké zkušenosti v armádě, které by se mi hodlili do VP a doby po něm? Ale proti tomu by bylo riziko, že bych byl členem AZ AČR nebo vojákem z povolání a zrovna by se stal VP a mě by povolali kdo ví jestli bych se vrátil. Babo raď.
martel
 
Příspěvky: 79
Registrován: pon 03. čer 2013 12:38:01

Fórum Statistiky

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

Možnosti

Zpět na Fyzická a psychická průprava