Tommy-K píše:To chápu, zásadně ho nečti hlavně u párků z obchoďáku, v těch ani není maso žádné Kup si kvalitní uzenářský výrobek a můžeš si to přečíst celkem s radostí Já u nás třeba kupuju párky když už tak z nedaleké výrobny, bez konzervantů a náhražek, moc nevydrží,dobré jsou jen čerstvé,ale dá se to alespoň jíst.
jimmyjazz píše:ruzne susene sunky (jamon serrano, prsut, schwarzwaldska sunka a podobne variace), klobasy (chorizo, csabay), salamy (herkules, kremesnik, lovecak) a podobne.
sahaw píše:Susil nekdo uz brambory? Koukam,ze se da skoro vse susit.
sahaw píše:Nemyslim,ze je dobre srovnavat,ze susene maso jsou jako uzeniny. Uzenina je upravene maso,ktere jsou casto nezdrave. Myslim,ze skoro vsechni doktori reknou,ze uzeniny jsou nezdrave a nedoporucuji je jist.
sahaw píše:Susil nekdo uz brambory? Koukam,ze se da skoro vse susit.
ladijego píše:Asi si nějaké udělám do svého ecd, ale jak se znám tak to hned zmizí
jackboy píše:ladijego píše:Asi si nějaké udělám do svého ecd, ale jak se znám tak to hned zmizí
Jo kluci tohle delaj indiani:
http://delikatesy.etrend.sk/delikatesy/ ... dlo-9843/2
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků