Fallout, Left 4 Dead, Resident Evil a mnoho dalších her se dá zařadit do PostApo kategorie. Diskutujte o nich tady.

Fallout 3

Příspěvekod Kostislav » stř 02. dub 2014 12:09:08

Zdravíčko, pojďme si povídat o téhle báječné hře.
Jste dobrák od srdce, či nemilosrdný zabiják? Máte realistickou postavu, nebo fantazírujete?
Pobíhám po Velké pustině už nějaký pátek, co jsem opustil Vault. To, co jsem viděl, mě naprosto změnilo. Energetické zbraně a plížení je mou prioritou numero uno. Sbírám vše, co vidím, na pozdější využití. Například "neškodná" zátková mina. :D
Žiju v Tenpennyho věži v luxusním apartmánu ve stylu Nájezdník. Moc lidí mě nemá rádo.
Kostislav
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte 25. bře 2014 9:36:19
Bydliště: Frýdek-Místek

Re: Fallout 3

Příspěvekod Stevee » pon 07. dub 2014 23:43:54

Ja hraju tak, jak bych se zachoval i v realu. Karmu mam dobrou. Jsem ten dobrak od srdce. :D
Taky hodne pobiham po pustine. Rad objevuju novy lokace a snazim se prozkoumat vse co se da. Patrim tez mezi sberatele, mozna az moc. Sbiram vse co zuzitkuju a mam toho i dost navic, schovane ve skrinkach ve svem hnizdecku. Sbiram hlavne zbrane, ktere muzu prodat, ktere vyuziju a pak pro opravu. Dal sbiram hlavne munici a leky. Obcas nejake uzitecne brnco. Hnizdecko mam v Megatune, upraveny na tema veda. Doma mam i psa ktereho jsem ve hre nasel.
U sebe nosim hodne stimpaku, radaway, munice a 5 zbrani. Sniperku raze .308, samopal raze 5.56mm, brokovnici, loveckou pusku raze .32 a pistolku raze 10mm. Stridave vyuzivam energozbroje a obycejneho brneni. Energeticke zbrane vyuzivam minimalne.
Muj styl hrani je, nejdrive neznamou lokaci obhlidnout z dalky a podle poctu a sily nepratel, jich co nejvice oddelam sniperkou a nebo ta nabehnu stylem "taktika spalena zeme". V mensich a temnejsich prostorech taky vyuzivam hodne plizeni. Taky docela dost vyuzivam system V.A.T.S. Svoji postavu se snazim mit co nejvice vyvazenou, ale nejvice zkusenosti se snazim nacpat do sebeleceni, vedy a otvirani zamku.
Stevee
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 07. dub 2014 23:24:51

Fórum Statistiky

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

Možnosti

Zpět na Hry

cron