Solomon píše:mně zase přišlo, že ten hnědý zdaleka nesladí jako bílý. Mně stačí malá lžička krystalu na 1/2 l čaje (ani né vrchovatá), ale když jsem zkoušel hnědý, tak ani 3-4 plné lžičky (nebo krystaly) tomu čaji nedalo, tak sladkou chuť, jako jedna malá lžička bílého cukru. Možná jsem použil nějakej zmetkovej nebo šizenej, ale sladil jsem s ním vícekrát, z různých zdrojů a i jiní lidé, s kterými jsem se bavil, mi potvrdili, to co jsem napsal (respektive třeba kolegové v práci nadávali, jak je ten cukr na h****, protože vůbec nesladí).
Solomon píše:to vím, ale přijde mi lepší, skladovat 1 kg cukru bílého, než 3-4 kg hnědého. Takhle v tom není zas tak rozdíl, ale mezi 10 kg cukru bílého a 30-40 kg cukru hnědého už je rozdíl větší a mezi 100 kg cukru bíleho a 300-400 kg cukru hnědého je už ten rozdíl nesrovnatelný.
Solomon píše:mě ale kluci nejde o tu chuť, ale o praktičnost. Pokud stejné sladkosti dosáhnu jen s třetinovým množství prostředku, tak je to přece praktičtejší. Tak jsem to myslel, že je lepší mít místo 3 balíčků jen jeden. Bílý mi přijde praktičtější než hnědý. Stejně tak je praktičtější použít jen jenu tabletku sladidla, než jednu lžičku bílého cukru.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník