Jak píše Vladius, spacák nemusí mít kdovíjak výtečné hodnoty tepelného komfortu aby ste se dobře vyspali, je jen důležité "umět si do toho lehnout" tedy správně zvolené oblečení, izolace od země atd. Já do teď měl také jakýsi Tesco spacák a vystačil jsem si s ním po léta, samozřejmě žádný extrém. Minulý týden jsem měl narozeniny a od rodičů mé přítelkyně jsem dostal spacák nový. Pravda už byl přeci jen potřeba tenhle byl na menší postavu. Je to Deuter Dreamlite 350, za ty peníze a při mém ne tolik náročném využití se mi líbil už předtím. Hodnoty +1°C /-5°C /-22°C jsou pro mě naprosto dostačující, využívám ho převážně od jara do podzimu a k tomu je i určen. Ještě jsem ho nestihl naostro vyzkoušet, zatím mohu pouze říct, že je v něm příjemné poležení

Co mě osobně trošičku vadí, mohl by být o kousek širší v oblasti od loktů po ramena, na to že mám nevětší velikost s délkou 220 cm a já sám nemám ramena až tak moc široká přijde mi, že moc místa zde není, i to kapku ztěžuje dopínání zipu až nahoru, ale po dopnutí a uvelebení se už mi to nepříjemné nebylo. Uvidím jak se osvědčí během léta.