Zantur píše:Taky možnost.. tak mě napadá.. staré železniční pražce jsou taky docela dobré.. jeden váží kolem 250 kg (ve 4 lidech jsme jich odnesli 22 a měli jsme dost)a cena za jeden použitý od ČD je 10 kč... na nějaké výztuhy, vzpěry, nebo podobné docela vhodné
Staré železniční pražce (samozřejmě dřevěné) nejsou špatný konstrukční materiál, ale je tu několik ale...
- přece jen to jsou krátké trámy, takže konstrukčně se to obtížněji využívá, ale viděl jsem i chatu postavenou z pražců, a byla skvělá (krásný styl roubenky). Ale pracná stavba...
- je to sice hutněné dubové dřevo, ale napuštěné takovými "utrejchy" (použité karbolineum je snad to nejméně problematické a přesné složení roztoků je dnes už nezjistitelné) s obsahem solí různých těžkých kovů a pod., že bych měl strach v něčem takovém přebývat přímo a po delší dobu. Na zesílení překryvu betonového stropu určitě, ale bydlet v tom, nevím...
- díky úředníkům je to podle současné legislativy bráno jako "nebezpečný odpad" se zvláštním režimem manipulace. Takže staré dřevěné pražce se dnes prakticky do soukromých rukou nedostanou, pokud vím, tak SŽDC nesmí odprodávat "do civilu", a navíc - cena 10 Kč za kus je tak dvacet let zpátky. Jedna firma, se kterou jsem se v roce 2010 obchodně potkal, chtěla dřevěnými pražci zpevnit stěnu své skládky odpadů, měli toho nakoupeno asi osm kamionů, zpracovaný ekologický projekt a úředníci jim to zatrhli, a pražce šly do spalovny nebezpečného odpadu...
A mimochodem - dřevěné dubové pražce se dělají stále, vyrábí to jeden můj známý na pile, stále se používají na výstavbu tratí (prý i v zahraničí), ale cena novovýroby je mimo naši realitu...