Katastrofy, pohromy, války, světové krize, a další radosti. O všem, co se kdy skutečně stalo a jak to dopadlo.

Syrie

Příspěvekod sahaw » stř 25. led 2012 19:30:29

Kdybyste nekde cetli jak to vypada v oblastech povstalcu a jak ziji a prezivaji,tak ho dejte sem. Muzeme se necemu priucit.Hlavne jak prezivaji civilisti.


http://zpravy.idnes.cz/obrazem-ulice-ho ... anicni_aha

http://zpravy.idnes.cz/vybehli-ven-a-do ... ranicni_ts
Esu tinginys.
sahaw
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 816
Registrován: ned 04. pro 2011 19:33:00
Bydliště: Praha/Kolin

Re: Syrie

Příspěvekod Survivor » pát 17. úno 2012 17:54:50

Zajímavé, nikdo ze západu nechce pomoc povstalcům??? Holt 400 000 barelů ropy denně nestojí asi za řeč.
Survivor
 
Příspěvky: 10
Registrován: ned 12. úno 2012 17:37:24
Bydliště: Beroun

Re: Syrie

Příspěvekod Vladius » pát 17. úno 2012 18:08:04

Asi zatím nepotřebují pomoc, zvládají sami :)
http://PostApo.cz/ - Jednou se to stane! Připrav se, čti PostApo.cz!
Vladius
Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 884
Registrován: stř 02. zář 2009 12:18:12

Re: Syrie

Příspěvekod jimmyjazz » pon 20. úno 2012 14:58:20

2 Survivor: tak to mas ponekud mylne informace...Zapad (UK, FR, USA) povstalcum samozrejme pomoct chteli, nicmene rusaci a cinani pomoc zablokovali.
jimmyjazz
 
Příspěvky: 79
Registrován: stř 15. čer 2011 11:30:00
Bydliště: Praha

Re: Syrie

Příspěvekod robkill » ned 04. bře 2012 13:06:21

Myslite pomoc zapadnich statu stejne jak to dopadlo v Lybii? Ne, dekuji. Dopadlo by to jeste mnohem hure.

hlavne si dejte pozor, kde co ctete a jak to s tim je
http://www.vlastnihlavou.cz/medialni-bl ... i-a-libyi/
Obrázek
Obrázek
robkill
Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 12
Registrován: ned 04. bře 2012 12:58:19

Re: Syrie

Příspěvekod jimmyjazz » pon 05. bře 2012 12:41:29

A jak to dopadlo v Lybii? Diktator je mrtev a pracuje se na nove svobodne ustave...To, ze nektera mesta byla uplne znicena, opustena apod. je dusledkem boje uvnitr spolecnosti, ne zasahem jednotek zvenci. Ostatne, kdyby tenkrat NATO zasahlo drive (tj. na vrcholu povstaleckeho postupu), tak by to taky bylo o necem jinem. Bohuzel na to nebyl dostatek politicke vule.
jimmyjazz
 
Příspěvky: 79
Registrován: stř 15. čer 2011 11:30:00
Bydliště: Praha

Re: Syrie

Příspěvekod Shang » sob 30. čer 2012 2:40:29

jimmyjazz píše:A jak to dopadlo v Lybii? Diktator je mrtev a pracuje se na nove svobodne ustave...To, ze nektera mesta byla uplne znicena, opustena apod. je dusledkem boje uvnitr spolecnosti, ne zasahem jednotek zvenci. Ostatne, kdyby tenkrat NATO zasahlo drive (tj. na vrcholu povstaleckeho postupu), tak by to taky bylo o necem jinem. Bohuzel na to nebyl dostatek politicke vule.


Zdravím,

Tvůj názor je očividně podložen jenom informacemi z oficiálních masmédií. Tyto informace jsou hrubě zkresleny západní propagandou, upraveny a cenzurovány.

Sám jsem byl osobně svědkem jak média bagatelizovala naše (Pirátské stany proti ACTA) a další (HV, SK-DE atd..) protesty v ČR. Média informovala neobjektivně a absolutně zcestně i uvnitř naší země. Na vlastní oči jsem viděl jakých se média dopouštějí lží na naší půdě a proto si nemůže nikdo dělat iluze o důvěryhodnosti médií světových. Celá historie je prošpikována jako drahé sýry, informačními vzduchopráznými černými dírami, upravováním faktů a záměrnou cenzurou a propagandou.

Dnes mají tuto propagandu na svědomí všechny vlivné skupiny lidí od bankéřů přes politiky, až po dychtivé média chtějící se zavděčit elitám. Existuje taky mnoho důkazů o přímém skoupení a vlastnění masmédií finančním sektorem nebo přímo vládnoucími elitami. Geniální příklad je z dvacátých let první poloviny 19. století kdy rod Rothschildů, koupil velkou zpravodajskou agenturu Reuters. Koupí dalších agentur (a samozřejmě televizí, rozhlasových programů, vydavatelství atd.) na sebe nenechali dlouho čekat. Dnes už prakticky neexistuje žádné větší médium, na které by neměly tyto skupiny mocných elit vliv.


Teď trocha faktů a čísel.
V první světové válce bylo 10% civilních oběti. V druhé to bylo 50%. Ve Vietnamu to bylo 70%. V Afghanistanu, Íráku to bylo 90% !!! Pro mě toto už není válka. Amerika, která jako jediná může prakticky za všechny války za posledních deset let. Nebere žádné ohledy na civilisty a přesto bere jejich ochranu jako důvod k válce. Přesto do zemí kde probíhá masové vyvražďování jako je třeba Uganda, do této země nejdou. Ale ještě zajímavější je že všechny země se kterými vedla Amerika válku, měly neskutečné národní bohatství.

U Lybie bylo zásadním důvodem k Americké intervenci, plán Kadáfího na zavedení afrického dináru podloženého zlatem, které by zrujnovalo dolar. (Kdo neví dolar je od r. 1943 podložen jenom ropou, respektive celosvětovým pravidlem že s touto černou tekutinou se může obchodovat jen v dolarech). A to tento mučedník chtěl změnit! Chtěl se osamostatnit od Dolaru a vytvořit vlastní stabilní měnu. A ropu svého národa prodávat ve své měně ne ve měně na které vydělávají díky inflaci hlavně FED. (Americká banka starající se o tisk dolarů, ale je vlastněná soukromými lidmi ne státem byť to tak vypadá)

Dalším důvodem útoku na Lybii byla absence jakékoliv armády, protože Kadáfí nepočítal s žádnou válkou a byl proto jednoduchou kořistí. Atd.. atd.. těchto důvodů jsou desítky. Zásadní je ale zálusk Ameriky ožebračovat země které se ji nemohou bránit.


Každopádně dám život na to že Kadáfí byl možná krutý k odpůrcům režimu ale pro 99% populace své země udělal vše a dal za ně život! Byl to člověk který mimochodem udělal za posledních 50 let svého života z jedné z nejchudších zemí jednu ze zemí nejbohatších na světě !


Důležité je si uvědomit že oficiální média, stejně jako v historii i dnes, slouží více mocným tohoto světa a jejich záměrům než lidem. A po přijimutí tohoto faktu, se člověk musí naučit hledat informace v neoficiálních médiích! Vše o Lybii zjistíš ve zkratce zde: http://www.youtube.com/watch?v=ht_k2RKAWGs


Sýrie je jen další země které by se chtěla Amerika zmocnit a vykrást ji ale už to tak mít jednoduché nebude. Rusko, Čína, Írán se postavily na stranu Sýrie. Ne kvůli solidaritě ale kvůli tomu že nechtějí aby se z Ameriky stal světový diktátorský režim!


Příjemné prozření do reality dnešního světa přeje,
Shang A. Foltýn
Shang
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob 30. čer 2012 1:28:37

Re: Syrie

Příspěvekod alwarez » úte 16. říj 2012 23:22:40

http://photoblog.nbcnews.com/_news/2012 ... emade-bomb

Bojovy prak v Syrii dostrel asi 400 m !!!
alwarez
 
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 11. říj 2012 9:38:47

Fórum Statistiky

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

Možnosti

Zpět na Reálné případy Velkého Průseru

cron